Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Velkoobchod, maloobchod, prodej: -brambory. -cibule. -jablka. -brambory: -vařené. -loupané. -smažené bramborové lupínky. -sadbové brambory.

Nabízíme Vám ubytování v chatě, která se nachází na jižní Moravě v malebné Bítovské zátoce zvané "Horka" na Vranovské přehradě v okrese Znojmo. Ubytování je možné ve dvou až čtyřlůžkových pokojích se společným sociálním zařízením na chodbě a nebo ve 4 pokojích, které mají vlastní sociální zařízení, televizor a chladničku. K dispozici je ...

Služby: -čajovna, kavárna Prodej, e-shop: -sypaný čaj, káva -TIENS - doplněk stravy, čísnká císařská medicína

Výroba, sklad: -nealkoholické nápoje -džusy RELAX -farmacie. Další kontakt: -WALMARK, a.s., Oldřichovice 44, tel: 558761701.

Farmaceutická společnost. Výroba, distribuce, velkoobchod, prodej, export: - potravinové doplňky - sportovní výživa, doplňky pro sportovce - léčiva, léky - vitamínové produkty, vitamíny.

Přímý dovozce šafránu a šafránového čaje z Íránu. Na území ČR dále vyrábíme šafránové delikatesy jako např šafránový med, šafránový sirup, šafránové drinky v BIO kvalitě. Provozujeme e-shop a velkoobchod.

Velkoobchod s vejci: - prodej vajec, vaječných výrobků, rostlinných olejů a majonéz.

Vinotéka. Prodej: - sudového, lahvového vína.

Internetový obchod, eshop, prodej: - hračky, hry, stavebnice - kreatovní tvoření, puzzle - školní potřeby - dárky - šperky - sportovní potřeby - bytový textil - dům a bydlení - káva .

Výroba a prodej potravinových doplňků. Bylinný sirup Chance Česnek Ginkgo Kapsle pro ženy 40+ Olej z ryb Multivitamín Co-Enzym Q-10 Kapsle na dobrou noc Švédské Byliny Zinek + vitamín C

Nabízíme moderní způsob krabičkového stravování. Soustředíme se na to, aby naše krabičky byly čerstvé, aby Vám chutnaly, pomohly vám zdravě a chutně jíst a ušetřili váš drahocenný čas, který byste jinak strávili nakupováním a vařením. Vše upravíme na míru podle vašeho cíle.

Výroba: - alkoholické nápoje - nealkoholické nápoje.

Rodinná pekárna s téměř stoletou tradicí, která se zaměřuje na výrobu pšenično-žitného chleba z třístupňového kvasu. Každý bochník je ručně vyválený a pečený v původní parní peci se dvěmi teplotními zónami. K dostání na objednávku přímo v pekárně nebo v síti obchodů v Ostravě a okolí.

Naše Řeznictví a uzenářství Sikora, které provozujeme v obci Návsí v okrese Frýdek-Místek se specializuje na pultový prodej širokého sortimentu masa od ověřených dodavatelů a masných výrobků. Námi nabízený sortiment také na základě objednávek rozvážíme zákazníkům. Nabízíme Vám řeznické a uzenářské speciality domácí výroby, jako jsou například ...

Firma dodává široké spektrum alkoholických nápojů: - lahvové, sudová piva - vína i stáčená - rum, whisky - nápoje v dárkovém balení

Pražírna kávy, prodej, e-shop: - káva Kavárna: tel.: 777 686 355

Nabízíme Vám prodej meruněk velkopavlovické odrůdy pro přímou konzumaci, zavařování či konzervaci. Rovněž nabízíme prodej mače na výrobu meruňkové pálenky (meruňkovice).

Prodej: - maso, uzeniny - pečené maso, řízky, masové mísy

Výroba a balení potravin. Činnost společnosti MADAMI s.r.o. je rozvětvena na výrobu pokrmů: - mražených - dehydratovaných - hotových - a také dárkových kazet a košů. MADAMI se stala dodavatelem několika obchodních řetězců v České republice a má obchodní partnery i na Slovensku. Mezi hlavní odběratele patří Interspar, Penny, Billa, ...

Firma Milan Ivan se zabývá velkoobchodním i maloobchodním prodejem nápojů. Zakoupit u nás můžete nealkoholické a alkoholické pivo a také limonády. Provozovnu naleznete na adrese U Vlečky 1757/1, Ústí nad Labem. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - nápoje, nápojů - alkoholické a nealkoholické nápoje - pivo, piva - sudové pivo - limonáda, ...

Prodej: - potraviny - spotřební zboží.

Prodej: - smíšené zboží - potraviny - drogerie.