Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Doprava - nákladní vnitrostátní Vinotékaprodej - vína

Firma DAREX SHOP se specializuje na zajímavé a netradiční dárky, které potěší každého. Vyberete si u nás originální lahůdkářské výrobky od slámových dortů, figurek nebo klobásových kytic, dárkových balíčků a košů, čoko figurky (jídel z čerstvého ovoce či zeleniny). Výroba, prodej, e-shop: - masové rolády - salámové figurky a dorty - ...

Drinex cz - specialista na expresní dodávku přírodní pramenité vody (plastový demižon 18, 9l). Služby: -expresní dodávka přírodní pramenité vody Šumavský pramen do 24 hodin ZDARMA až k Vám domů či do firmy. Prodej, pronájem a zápůjčka: -elektrických a neelektrických výdejníků vody -prodej, pronájem a provozování nápojových automatů do ...

Naše společnost Vám nabízí hotová jídla i jídla na cesty jako jsou polévky a pokrmy, které nevyžadují žádný čas a práci na přípravu. Naše pokrmy jsou připraveny z vybraných kvalitních surovin, bez použití konzervačních látek a při pokojové teplotě vydrží až 2 roky a to proto, že již naše babičky zavařovaly v autoklávu. Dovoz nabízíme až do ...

Výroba, prodej: -bramborové lupínky, brambůrky: -solené, česnekové, hořčicové -bramborové krekery: -solené, uzená šunka -kečup a bazalka -snack jarní cibulka.

Pěstování, prodej, výroba, e-shop: - přírodní produkty v certifikované BIO kvalitě - koření - bylinné čaje - bylinné soli - semínka.

Hypermarket Kaufland. Prodej: -drogerie -potraviny -elektronika -oděvy.

Supermarket Kaufland. Maloobchod, prodej: -potraviny -ovoce, zelenina -papírnictví -spotřební elektronika -maso, uzeniny, masna -pečivo.

Distribuce, prodej: - pramenitá voda - výdejníky Pobočka: Sasanková 1554 386 01 Strakonice

Služby : - svoz syrového mléka z farem - přeprava tekutých potravin

Produkty: - hygienicky balený cukr - ploché sáčky - sticksy - trojhránky - jednotlivá balení soli a pepře - jednotlivá balení umělého sladidla - ukázky vzorků pro sběratele - hygienicky balená párátka, zápalky - další gastro produkty. Všechny produkty s Vaším vlastním potiskem. Možnost reklamních akcí, dodávky do ...

Řeznictví a uzenářství. Maloobchod, prodej: - maso, masné výrobky - uzeniny.

Kvalitní cukrářské a lahůdkářské výrobky: - minidezerty - zákusky - dorty - light zákusky - balené i volné - zeleninové saláty - saláty s majonézou - saláty bez majonézy - aspiky - pomazánky - obložené mísy - chuťovky - chlebíčky - obložené chleby

Provozujeme Minipivovar. Pivovar Frankies. Výroba a prodej kvalitního českého piva. Rozmanitá nabídka svrchně a spodně kvašených piv. Pivo dodáváme v keg sudech o objemech 50l a 20l.

Cukrářská výroba: - zákusky - dorty - trvanlivé pečivo

Vinotéka: prodej moravských sudových a lahvových vín.

Jahodárna, pěstován, prodej, samosběr: - jahody, jahod Prodej: - zelenina - brambory - cibule - bylinky - zeleninové sadby: salát, kedlubny, květák, brokolice, pórek, zelí, kapusta, rajčata. Palivové dřevo, dříví, brikety.

Společnost Bialoň trade a.s. se sídlem v Ostravě se specializuje na velkoobchodní prodej zemědělských komodit a jejich dovoz. V našem sortimentu najdete nejen čerstvou ale i konzervovanou zeleninou či loupanou, praženou pohanku, jáhly, mák, kmín a další produkty. Veškeré zemědělské suroviny nakupujeme od českých pěstitelů a jiných společností, ...

Plnění tvrdých želatinových kapslí. Výroba potahovaných i nepotahovaných tablet.

Velkoobchod a maloobchod: - mražené výrobky sladkovodní a mořské ryby, drůbež, kuřecí uzeniny

-Velkoobchod a maloobchod Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Zdravé, pestré a chutné stravování, které vás bude bavit i dlouhodobě. Zdravou výživa. Kompletní příprava celodenního stravování na míru včetně dovozu k zákazníkovi v rámci celého olomouckého kraje. Jídelníček je předem individuálně sestaven přesně na míru dle potřeby klienta. Každodenní rozvoz.