Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Prodej, e-shop: - bylinné produkty - masti - léčivé čaje - tinktury a další.

Prodej, e-shop: - originální japonské suroviny a zboží - japonské potraviny, keramika, dárkové předměty

Restaurace zaměřená na podávání sushi, seafood, ústřice a grilované ryby v japonském stylu. Obchod zaměřený na prodej seafood, kvalitních vín a dalších produktů dovezených přímo z Francie.

Vedení transformačních seminářů, inspirativních večerů i dlouhodobá pravidelná cvičení. Nabídka: - celistvé firemní vzdělávání přes všechny složky osobnosti - mužské kruhy - semináře a večery pro muže, kteří si chtějí svůj život vědomě užít - individuální sezení - aikido - pravidelné cvičení. Bistro Zahrada - bistro a bioobchod.

Pekárna a cukrárna. Výroba: - jemné pečivo - dorty - zákusky - pralinky - další sladké zboží.

Rodinná farma zabývající se chovem Romanovských ovcí, chovem koz a zpracováním mléka ve vlastní mlékárně.

Nabízí - rožnění selat vč. přípravy a veškerého servisu

Výroba: - obědy, zachlazované stravy - studené kuchyně pro firmy, jednotlivce - zajištění rozvozu a výdeje - výroba knedlíků - Jihlava, Fritzova 4260/4 - Jihlava, Na Hranici 4039/8 - Jihlava, Stonařov 329.

Cukrářství: - vyrábíme dorty, zákusky, mini zákusky, rautové dezerty.

Prodej, e-shop bylinkové produkty: - sirupy z meduňky lékařské - sirupy ze šalvěje lékařské - sirupy z kopřivy, máty - sirupy z květů bezu, pampelišky lékařské, heřmánku pravého.

Prodej, maloobchod: - bezlepkové a bez laktózové potraviny, potraviny pro zvláštní výživu, sušené ovoce, ořechy a mnoho jiného... - čaje značek: Oxalis, Apotheke, Grešík, Popov, Jukl - bylinné sirupy - gemmoterapie Mgr. Jarmila Podhorná - kosmetika Saloos, Cannaderm - celozrnné mouky - více jak deset druhů - koření bez přidaných glutamátů.

Výroba, prodej, e-shop: - rybí delikatesy - výrobky z ryb - rybí saláty - zeleninové saláty - antipasti - olivy

Cukrářství. Ruční výroba, tradiční receptury. Výroba a prodej: - zákusků, dortů, svatebních koláčků a čajového pečiva.

Služby: - cukrárna s posezením - široký výběr nejrůznějších dortů, zákusků, minidezertů a zmrzliny. Vyrábíme dorty podle Vašich představ pro různé příležitosti jako jsou svatby, narozeniny, výročí, oslavy, rauty apod. - čerstvé chlebíčky, kanapky, jednohubky a nejrůznější nářezové obložené mísy.

Bezobalový obchod v Brně Vinohradech. Do svých obalů si můžete nabrat drogerii, mouky, luštěniny, rýži, těstoviny, vločky, sušenky, ořechy a semínka, sušené ovoce, olej, ocet a další

Pěstitelská pálenice, palírna.

Prodej a výroba: - aroniové víno

Prodej: -čerstvé ryby - čerstvá drůbež - výrobky z kuřecího masa - bezlepkové výrobky z kuřecího masa

Potraviny a nápoje: - minerální vody - nealko, lahvové a sudové pivo - dárky, suvenýry, vinotéka

Výroba - svatební dorty - atypické dorty - svatební cukroví - vánoční cukroví - rolády - koláče - věnečky - kremrole