Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Cukrárna, výroba, prodej: - cukrářské výrobky - zákusky, dorty.

Sodovkárna. Výroba, prodej, distribuce: - limonády ve vratných skleněných lahvích (ekologický obal) - limonády v PET lahvích 0, 5 litru, 2 litry - sirupy ve vratných skleněných lahvích (ekologický obal) - sirupy v nevratných skleněných i PET lahvích - limonády v KEG sudech - kolové nápoje NIKOLA (s ovocným cukrem) a EXKOLA. Nová řada ...

Obchod se zdravou výživou. Prodej -přírodní kosmetiky - zdravá a dietní výživa - biopotraviny - sušené byliny, čaje.

Malé rodinné vinařství, výroba a prodej: -slámová vína bílá, červená -slámové víno bílé, červené -odrůdy: -Rulandské šedé 04, slámové -Ryzlink rýnský 04, slámové -Veltlínské červené rané 04, slámové -Tramín červený 04, slámové -Chardonnay 04, slámové -Frankovka 04, slámové -Rulandské modré 04, slámové. Roční produkce cca 20.000 ...

Pobočka. Řeznictví, uzenářství Prodej: - maso, uzeniny.

Pobočka. Řeznictví, uzenářství. Maloobchod, prodej: - maso, uzeniny - potraviny.

Pobočka. Řeznictví, uzenářství. Maloobchod, prodej: - maso, uzeniny.

Pobočka. Prodej, maloobchod: - řeznictví, uzenářství - maso, uzeniny.

Pobočka. Maloobchod, prodej: - řeznictví, uzenářství - maso, uzeniny.

Maloobchod, prodej: - maso - uzeniny.

Maloobchod, prodej: - maso - uzeniny.

Maloobchod: - maso - uzeniny - mražené výrobky - polotovary.

Jatka. Velkoobchod, maloobchod: - maso - uzeniny - masné výrobky.

E-shop, internetový obchod - přírodní produkty k očištění a regeneraci organismu - potravinové dopňky, sirupy.

Pivovar, výroba: - pivo, piva. Pivovarská prodejna: - tel.: 602 790 115

Společnost BIOGENA CB spol. s r.o. se zaměřuje na výrobu ovocných, bylinných a pravých čajů dle vlastních receptur. Vyrábíme porcované i sypané čaje z těch nejkvalitnějších surovin, nabízíme také rozmanité kombinace bylin a ovoce v dárkových čajových kazetách. Provozujeme vlastní internetový obchod, kde kromě našich čajů koupíte také bylinné ...

Malé rodinné vinařství s produkcí moravských zemských vín.

Likérka Koláček - e-shop - lihovar - výroba medoviny, likérů, destilátů

Zemědělské družstvo: - rostlinná výroba: - pšenice, ječmen, řepka, žito, oves - živočišná výroba: - chov skotu. Vývařovna: - rozvoz obědů. Jatka. Bioplynová stanice.

Biofarma. -chov koz -produkce kozích výrobků -exkurze pro veřejnost (školy, školky, cizinci) Výsadba levandule -olej -hydrolát

Přímý dovozce a distributor firmy FRUCTAL (Slovinsko). Velkoobchod, prodej: -nealkoholicé nápoje -100% zeleninová a ovocná šťáva -džusy, limonády -zdravá výživa: -müsli tyčinky.

Velkoobchod, internetový prodej, e-shop, eshop: - vysoce kvalitní Moravská a Česká vína, Francouzská vína. Distribuce moravských i zahraničních vín do gastronomických provozů, obchodů s vínem i konečnému zákazníkovi.