Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Služby, výroby, prodej: -minipivovar -výroba piva -prodej piva -restaurace -společenská místnost, akce, oslavy -nekuřácký salonek -letní zahrádka Sudové pivo, PET lahve. SORTIMENT STÁLÁ NABÍDKA: -DIVOČÁK 10° ŽIŽKOVSKÝ LEŽÁK 11° NÍSPECIÁLNÍ NABÍDKA: ŽIŽKOVSKÝ ČERT 13° VÍDEŇSKÝ LEŽÁK 12° MUSTANG 13° NYMFA 14° VELIKONOČNÍ LEŽÁK ...

Vinařství: -výroba, prodej vína -vinný sklep. Fakturační adresa: Družstevní 8, Hustopeče u Brna 693 01.

Výroba, distribuce, prodej: - sýry, (polotvrdé přírodní, pařené, střívkové tavené, roztíratelné) - ovčí, zrající sýry - brynza - zahuštěné slazené krémy - termizované tvarohové krémy - sýrové speciality.

Vinařství, výroba živých vín metodou spontánního kvašení Možnost zakoupení vín přes e-shop - bílá, růžová, červená vína

Pecenecaje.cz je eshop s kvalitními pečenými čaji, přepuštěným máslem Ghí a japonským zeleným čajem Matcha (Matcha thea).

Dovoz a velkoobchodní distribuce v rámci ČR a EU BRUSINEK, ARAŠÍDŮ a dalších potravinařských komodit (převážně sušené ovoce a ořechy) z naší centrály v USA. Spolupracujeme s výrobci, velkoobchody, distributory a řetězci,

BIKEBOSS je e-shop s jízdními koly s širokým výběrem příslušenství, doplňků pro kolo a vybavení pro fitness a sportovní výživu.

Výroba, prodej: -směsi koření a aditiv pro použití v masném průmyslu. Sídlo: -Bohunická 67, 61900 Brno.

E-shop, dovoz italských delikates do České republiky.

Eshop a kamenná prodejna s výrobky zdravé výživy, doplňků stravy, ekologické drogerie a kosmetiky. Odesíláme po celé ČR + více než 500 výdejních míst.

Produkty doTERRA jsou kvalitní esenciální oleje vyrobené z těch nejlepších surovin určené k zevnímu i vnitřnímu užití nebo do aromalampy či difuzéru. Široká nabídka produktů z oblasti zdraví.

Distributor a eshop s přírodními doplňky stravy z červené řepy a zázvoru. Přírodní stimulanty oxidu dusnatého - otestováno vědou, prověřeno sportovci.

Výroba potravinových doplňků - suroviny, dózy, míchání, etiketování, kapslování, poradenství a vývoj doplňků stravy.

Nákup, prodej: -potravinářské výrobky -cereálie

Výroba, prodej: -víno -mošt -sušené houby.

výroba čokolády tradičním způsobem e-shop Zážitková prodejna: adresa: Dr. Maye 2021/6 709 00 Ostrava

EKOFARMA KOFA - kozí farma - výroba sýra - statek ve venkovském barokním stylu.

Velkoobchod, prodej: - racio, speciální, zdravá výživa - bezlepkové potraviny - sušené ovoce - biopotraviny - DIA potraviny - extrudované výrobky - aloevera produkty. Maloprodejna ABC Vitalita Radniční 68, Hranice Po-Pá 8.00-17.00

Prodej, e-shop: - potravinové doplňky - kosmetika - dietické produkty - výživové doplňky

Královské Cookie Domácí inovativní pekárna s interaktivní cukrárnou, zkrátka Cookieshop.

Velkoobchod, maloobchod - alkoholické nápoje ( Cider, ovocná vína) - nealkoholické nápoje (limonády, mošty).

Distribuce, velkoobchod, maloobchod, prodej - ovoce, zelenina.

E-shop s potravinovými doplňky Vetom na bázi probiotik. Vetom je unikátní patentovaný aktivátor imunity, mobilizuje sílu celého organismu, zkracuje dobu léčení na polovinu, obnovuje veškeré funkce organismu.