Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Výhradní distributor sportovní výživy a suplementů Doriana Yatese, 6násobného Mr. Olympia. V nabídce obchodu jsou proteiny, sacharidové nápoje, spalovače, NO doplňky, aminokyseliny a sportovní oblečení. Produkty značek Tempro, Black Bombs, Dynamino, NOxpump, TestX a další.

Spolupráce s renomovaným belgickým výrobcem čokolády nabízíme větší množství kakaa, méně tuku, méně cukru, spojení různých chutí a textur v jedné pralince.

Internetový prodej světových vín. Každý týden novinky v sortimentu. Nabízíme výběr dle typu, země a odrůdy.

Internetový prodej kávy, čajů, kávovarů, čisticích prostředků a všeho spojeného s kávou a čajem. Nabízíme porcelán na čaj, mlýnky, potřeby pro baristy, přístroje na přípravu pokrmů a nápojů, frapovače, barové mixéry a moka kávovar Bialetti. Najdete u nás kávu Bazzara, BlaserCafé, Dallmayr a Illy.

Vinařství, prodej vín v kamenných obchodech, přes e-shop: - Ryzlink Vlašský - Sauvignon - Veltínské zelené - Cabernet Rosé - Frankovka a další

Potravinářská výroba, zpracování mořských ryb, výroba rybích a lahůdkových výrobků, rybí výrobky, lahůdky: - rybí pomazánky - rybí pasty. - majonézy ochucené krémové

Zpracování mořských ryb. Potravinářská výroba, distribuce, prodej: - rybí výrobky (saláty, pasty, pomazánky) - lahůdkové saláty - majonézy - hořčicové, pepřové, česnekové, krémové Mrazírenské skladovací kapacity.

V našem vinařství vyrábíme vína: - růžová - bílá - červená

Vladimíra Drgová, spoluautorka expozice Třeboň v marcipánu. Pořádání jednodenních kurzů modelování postav a figurek z marcipánu. Lektorka cukrářských kurzů Ruční výroba marcipánových figurek, postav a byst. Výroba i podle dodané fotografie.

COFFEESHIP - dovozce výběrové nepražené kávy ze Střední a Jižní Ameriky. Více než 100 druhů kávy, kterou odebíráme výhradně od konkrétních producentů.

Jsme zelená apatyka, prodávající jedinečné bylinné preparáty p.Emila Václava Havelky a další tinktury, kapsle, čaje od renomovaných výrobců. Dále pak nabízíme přírodní léčebnou kosmetiku, něco málo ze zdravé výživy a v neposladní řadě i poradenskou činnost. Klienti mohou nově využít i náš eshop.

Výroba, velkoobchodní i maloobchodní prodej bulharských jogurtu a sýru. Dále nabízíme uzeniny, růžové a borovicové medy a marmelády, sladkostí, růžové nápoje, přírodní bulharská kosmetika s růžovým olejem, éterické oleje.

Pražírna a kavárna. Australské speciality a receptury. Provozovna Praha 5 Plzeňská 24

Poctivé sušené maso Biltong a sušené klobásky Droëwors. 100% přírodní sušené hovězí maso z českých ekofarem, vyáběné ručně, z prvotřídních surovin, podle vlastního rodinného receptu, bez chemických konzervantů, umělých dochucovadel a barviv. Ochutnej a podlehneš. Biltong Premium - The taste of Africa

Výroba a prodej světlých a tmavých Postřižinských piv. Naše nabídka: - nealko pivo Střízlík - Postřižinské výčepní – alkohol 3, 5% - Pepinova desítka – alkohol 4, 1% - Tmavý ležák - alkohol 4, 3% - Postřižinské pivo 11% - Francinův ležák – alkohol 5, 1% - Něžný Barbar – alkohol 5, 3% - Bogan - alkohol 5, 5% - Sváteční speciál - ...

Internetový obchod, e-shop: - víno - destiláty.

Rodinná kavárna: - s dětským koutkem - se zahrádkou - nekuřácká - určena pro děti 0 - 10 let v doprovodu dospělého. Herna pro děti. Možnost uspořádání narozeninové oslavy.

Kvalitní domácí stravu a výběr z několika druhů teplých jídel, zajistí pro Vaše zaměstnance firma Menclová Jana, s.r.o. Snažíme se co nejvíce používat tradiční domácí postupy přípravy jídel a vybíráme ověřené dodavatele surovin. Dále se také zaměřujeme na provozování závodních kantýn. Služby: - výroba hotových jídel - závodní, firemní ...

Činnost: - rychlé občerstvení - grilovaná kuřata

Ateliér Renata - dekorace pro zvláštní příležitosti - balení dárků - tématické dekorace - dekorace interiérů domácností - dekorace interiérů firem. Vinotéka, prodej - víno, vína.

Činnost: - včelařství Výroba, prodej: - med, medu - medovina

Výroba, prodej, distribuce, dodávka, velkoobchod vína, víno, vín: -jakostní -přívlastkové -stolní -sudové, sudová. Stáčení, lahvování-lahvovací linka. Dovoz vína ze zahraničí (maďarsko, Španělsko, Argentina, Chile, Itálie, Rakousko). Víno je v lahvích a sudech distribuováno našim odběratelům do celé ČR i Slovenska. ...

Výroba dortů, minidortíků, dezertů, svatebnívh koláčku, 3D modelů na přání, mini Pavlova, klasické a krémové dorty.