Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Výroba, distribuce: - doplňky stravy - veterinární přípravky

Velkoobchod, prodej - extra panenský olivový olej - víno - sýry. Prodejny - adresa: Kafkova 12, Praha 6 - adresa: Bělohorská 42, Praha 6 - adresa: Korunovační 21, Praha 7 - adresa: Husitská 41, Praha 3.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: - exkluzivní rumy - destiláty - víno, vína

Velkoobchod, maloobchod, zásobování - konzervované potraviny (evropské, asijské) - nápoje - drogerie.

Držitel Certifikátu jakosti: -ČSN, EN, ISO* 9001:2001 Služby: -zásobování úplným sortimentem potravin a potravinářských výrobků pro AČR, firmy -zásobování potravinami provozů veřejného stravování: -školní jídelny -jídelen institucí. Prodej, dodávky: -potravinářské výrobky -maso, masné výrobky -vakuově balené -balené v ...

Catering a zajištění firemních akcí v okolí měst Třebíč, Náměšť nad Oslavou a Moravské Budějovice Vám zajistí naše Řízkovna ve Střítěži. Na přání jsme schopni zrealizovat také narozeninové oslavy, firemní večírky či teambuildingy. Naše pokrmy připravujeme z denně dodávaného čerstvého masa, výhradně od léty prověřených českých chovatelů. ...

Výroba: -uzeniny -speciality -lahůdky -listové těsto. Výrobky rozvážíme: - celá Morava, zčásti Čechy, Praha.

Technické služby: - komplexní služby v oblasti nakládání s odpady, ekologické poradenství, zřizování a provozování zařízení pro nakládání s odpady včetně svozu a separace odpadů - opravy veřejného osvětlení, údržba a úklid komunikací včetně zimní údržby - řízená skládka Osová Bítýška - 607 831 367 - výroba a rozvoz jídel, zajištění jídel ...

Prodej, e-shop: - tejpy - cvičební a rehabilitační pomůcky - ortézy - masérské potřeby - sportovní výživa

Služby: - tradiční francouzská pekárna - pekařství, cukrářství

Jsme malé rodinné vinařství. Vyrábíme bílá, červená, růžová vína . Všechny vína vyrábíme metodou Sur Lie. Vína tohoto typu jsou předurčená k dlouhodobé archivaci.

E-shop - potravinové doplňky stravy - kosmetika - drogerie - vitamíny, minerály.

Výroba, prodej, eshop, rozvoz: -studená kuchyně chlebíčky, saláty, chuťovky, aspiky, obložené mísy. Široký sortiment lahůdek studené kuchyně z vlastní výrobny. Vše je vždy čerstvé a chutné. Velký výběr chlebíčků, mini chlebíčků, chuťovek, aspiků, obložených mís, salátů, zákusků a další. E-shop pro snadnější nakupování.

Výroba, prodej, e-shop: - doplňky stravy pro péči o pleť - produkty obsahující kyselinu hyaluronovou, kolagen.

Vinotéka. Prodej - lahvová vína - čepovaná vína - destiláty - medovina.

Činnost: - včelařství - chov včel - prodej med, propolis, včelí vosk, mateří kašička

Dodávka, prodej - suroviny pro Fine Dining do hotelů, restaurací a cateringových společností - maso, drůbež - pečivo - další.

Mezinárodní obchodní společnost - ostraha majetku a osob - prodej, import, export potravin a spotřebního zboží - realitní činnost, prodej pozemků.

Rodinný Minipivovar Studánka se zaměřuje na výrobu kvasnicového piva tradiční českou recepturou bez pasterizace. Náš pivovárek najdete v Liberci, v klidné části Krásná Studánka na adrese Albrechtická 227. Návštěvníci u nás mohou ochutnat např. Studánecký Antal 10°, Gallasův ležák 12° nebo Studánecký Flik 11°. Nabízíme také rozvoz sudového piva do ...

Moštárna. Zpracování ovoce, zeleniny. Výroba, maloobchod, prodej: - ovocná 100 % šťáva z jakéhokoliv ovoce a zeleniny. Vitaminátor 100 % ovocná šťáva je připravována z výběru kvalitního ovoce bez konzervačních látek, barviv a sladidel.

Prodej, e-shop: - destiláty - víno - nealkoholické nápoje

Prodej, internetový obchod, fitness shop: -posilovací zařízení, stroj, stroje, nářadí -sportovní, fitness výživa -pro růst svalové hmoty -pro spalování tuků, balíčky na hubnutí -solária, solárium -jednostranná, tunelová, profi -spinning, spinningová kola -tepové měřiče, měřič -stolní tenis-vnitřní stoly, venkovní stoly, ...