Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Konzervárna, výroba, výrobce: - vepřové, masové konzervy - hotová jídla v konzervě (guláš, vepřové na žampionech, moravský vrabec...).

E-shop - víno, vína z Čech a Moravy - destiláty, alkohol - nealko, limonády - delikatesy, paštiky, omáčky - dárkové koše - lednice na víno.

Fitness Olomouc Prodej: - proteinové a sacharidové nápoje - vitamíny, minerály, antioxidanty - sportovní oblečení - sportovní potřeby - posilovací stroje Obchodní dům Timpo /suterén, vedle posilovny/ Třída Svornosti 57 Olomouc 772 00 Tel.: ...

Internetový obchod, degustace: - whisky, koňaky - šampaňské - francouzská vína.

E-shop: - vlasová a tělová kosmetika Curapil - potravinové doplňky

Prodej, internetový obchod, e-shop: - zrnková káva, kávové kapsle Miscela d'Oro - kávovary.

Internetový obchod, e-shop: - trvanlivé potraviny, potraviny pro dlouhodobé uskladnění zn. LEGACY Premium - zdravotnické vybavení (evakuační masky, obvazy...) - cestovní vodní filtry - polní lopatky, nože - podpalovače.

Řeznictví a uzenářství. Výroba a prodej: - maso, masné a uzenářské výrobky (uzeniny). Sortiment: - vařené výrobky - masné výrobky drobné - uzená masa - pečené výrobky - masné výrobky měkké - šunkové výrobky - speciality. Další provozovna: - Úvalno 100, 793 01.

Velkoobchod, e-shop - potraviny - káva, čaje - cukrovinky - zdravá výživa.

Internetový obchod, e-shop: - belgické pralinky, čokoláda - čokoládové figurky.

Výroba a prodej: - instantní směsi do nápojových kávovarů, automatů - čaj, káva, cappuccino - doplňky, smetana, kelímky. Prodej: - kávovary značka SAECO, SIEMENS, NESPRESSO, SOLAC, ROWENTA a další -sedací vaky Fatboy Covim. Služby: - cateringové služby, organizování společenské akce, svatba a svatební hostiny, program, ...

Společnost JATKA-KURKA, s.r.o. se zabývá nákupem, porážkou a jatečním opracováním prasat a následným prodejem a expedicí vepřových půlek, drobů a vepřového masa. Prodej a porážka prasat: - vepřové maso - rozvážka a distribuce vepřového masa - opracování vepřových půlek - nákup živých prasat - přeprava živých zvířat - droby - ...

E-shop - suroviny pro molekulární gastronomii - emulgátory - plnidla - šumivé látky - zahušťovadla - cukry - soli - mouky - dekorace.

Restaurace s výborným jídlem a velkým výběrem poledního menu v centru Opavy. Pivovar - v nabídce jsou vždy minimálně 3 druhy piv. Trvale se vaří jedenáctistupňový ležák Opavský korbel. Další 2 piva v nabídce se každý měsíc obměňují.

Výhradní dovozce, import, e-shop: - argentinská vína 2 Estacas.

Výroba, prodej - zdravá výživa - vláknina - zelená káva - hlíva ústřičná.

Pekárna, pekařství. Výroba, výrobce, velkoobchod, maloobchod, prodej: - pekárenské (pekařské) výrobky - chléb, rohlíky, jemné pečivo (včetně listového) - slané trvanlivé pečivo (tyčinky - sýrové, grahamové a sezamové).

Internetový obchod, e-shop, kamenná prodejna: - alkoholické, nealkoholické nápoje, víno - káva, čaj - exotické potraviny - bylinné směsi - zdravá výživa.

Velkoobchod, prodej: - španělské a italské potraviny, delikatesy - vína z Francie, ze Španělska - sýry - čaje.

Výroba: - trvanlivé tyčinky se sýrem a solí - trvanlivé tyčinky se sýrem a solí - Graham - trvanlivé tyčinky se sýrem a solí - Kmín - trvanlivé tyčinky se sýrem a solí - Česnek. - trvanlivé tyčinky se sýrem a solí - Mák - trvanlivé tyčinky se sýrem a solí - Pikant - trvanlivé tyčinky dětské Bezplatná linka pro objednávky: - tel.: ...

Prodej: - potraviny - pochutiny - zastoupení pro potraviny NOVA