Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Pobočka. Prodej: - čaje, káva, byliny, sušené ovoce.

Pobočka. Prodej: - čaje, káva, bylinky, sušené ovoce.

Pobočka. Prodej: - čaje, káva, byliny, sušené ovoce. E-shop, internetový obchod.

Maloobchod, prodej: -sypané čaje a plantážní káva OXALIS -vlastní míchání a aromatizování čajových směsí i zrnkové kávy -rozsáhlý výběr čínských čajových rarit -výhradní distributor renomované indické čajové firmy Premier´s -pestrý výběr dárkových balení na bázi čaje a kávy -rozsáhlý výběr původní české keramiky ...

Rodinné Vinařství. Víno Filip. Vinný sklep. Výroba a prodej vín, ochutnávky vín.

Včelařství, výroba, prodej: - originální včelí výrobky - med - medovina - sirupy - propolis.

Dovoz, prodej: - doplňková výživa.

Vína z Bulharska: - vinařské zájezdy - víno bílé, červené - rosé, sekt, oranžové

Cukrárna. Maloobchod, prodej: - cukrářské výrobky (výhradní sortiment od Fliga spol. s r.o. cukrářství): - dorty - zákusky - koláče - cukroví - poháry - káva, čaj - alkoholické a nealkoholické nápoje

Prodej přírodní kosmetiky Saloos, bylinných produktů (čaje, koření, bylinné bonbony, kapky, masti). Dále ekologické prací a úklidové prostředky. Dárkové předměty.

Výroba: -škrob pšeničný škroby modifikované pro papírenský textilní potravinářský a stavební průmysl -lepek pšeničný -lepidla dextrinová, škrobová, disperzní kaseinová -škrobové sirupy bombonářské, maltozové -dextriny, krmiva -pudinky -instantní deserty, šlehačky -dortové krémy -bramborová kaše ...

Výroba, distribuce, prodej: - sýry, (polotvrdé přírodní, pařené, střívkové tavené, roztíratelné) - ovčí, zrající sýry - brynza - zahuštěné slazené krémy - termizované tvarohové krémy - sýrové speciality.

Vinařství, výroba živých vín metodou spontánního kvašení Možnost zakoupení vín přes e-shop - bílá, růžová, červená vína

Pecenecaje.cz je eshop s kvalitními pečenými čaji, přepuštěným máslem Ghí a japonským zeleným čajem Matcha (Matcha thea).

Dovoz a velkoobchodní distribuce v rámci ČR a EU BRUSINEK, ARAŠÍDŮ a dalších potravinařských komodit (převážně sušené ovoce a ořechy) z naší centrály v USA. Spolupracujeme s výrobci, velkoobchody, distributory a řetězci,

BIKEBOSS je e-shop s jízdními koly s širokým výběrem příslušenství, doplňků pro kolo a vybavení pro fitness a sportovní výživu.

E-shop, dovoz italských delikates do České republiky.

Eshop a kamenná prodejna s výrobky zdravé výživy, doplňků stravy, ekologické drogerie a kosmetiky. Odesíláme po celé ČR + více než 500 výdejních míst.

Produkty doTERRA jsou kvalitní esenciální oleje vyrobené z těch nejlepších surovin určené k zevnímu i vnitřnímu užití nebo do aromalampy či difuzéru. Široká nabídka produktů z oblasti zdraví.