Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Pekárna, výroba: - chléb - housky, rohlíky - celozrnné pečivo - jemné pečivo - koláče.

Mezinárodní řízení, podpora, distribuce: - značkové portfolio Společnosti středoevropská piva.

Biofarma. Chov: - skot plemene Shorthorn. Prodej: - hovězí maso BIO.

Prodej, e-shop: - výroba a prodej kosmetiky z Mrtvého moře, biokosmetiky a doplňků stravy

Uzenářství, výroba, prodej: - klobásy - uzený bůček, kýta - zavařené uzené maso, klobásy - uzené sýry.

Půjčovna, pronájem: - výčepní a chladící zařízení E-shop: - sudové pivo - nealkoholické nápoje

Dovoz: - suroviny pro výrobu potravin, doplňků stravy a léků (na přírodní bázi) - kvasničné extrakty - Betaglutan - výrobky pro mlékárenský průmysl.

E-shop: - GPS navigace - digitální váhy - příslušenství k PC, telefonům - dřevěné hlavolamy - potravinové doplňky

Činnost: - provoz vinoték Vinotéky, pobočky Nádražní 45, tel.: 725 547 007 Grmelova 2032/2, tel.: 603 391 384 17. listopadu 2262, tel.: 739 970 093 WINE & TAPAS bar: Nádražní 45, tel.: 727 913 665 OstraWINA sklep: Engelmüllerova 3304, tel.: 605 264 001

Dovoz, velkoobchod - cukrovinky, sladkosti a slané produkty.

Výroba, prodej: - doplňky stravy - kosmetika - parfémy

Jedinečný kávový nápoj Pistaccino. Distribuce, prodej pro Českou republiku, Slovensko.

Služby: - olejový servis - likvidace použité kuchyňské, potravinářské gastro oleje a tuky - současně s odvozem použitého gastro oleje vám přivezeme čerstvý olej pro teplou i studenou kuchyni Prodej: - fritovací oleje a tuky

Santos, káva a čaj - specializovaná prodejna, e-shop: - čaj - káva - keramika - sušené ovoce - oříšky Široký sortiment kávy a čaje v prvotřídní kvalitě. Nabízíme více jak 35 druhů zrnkové kávy 100% Arabica a více jak 110 druhů sypaných čajů. Dále pak rozpustnou kávu, čokoládu a porcované čaje nejrůznějších značek.

Prodej, e-shop - doplňky stravy - potravinové doplňky - vitamíny, minerály - kosmetika.

Řeznictví, uzenářství: Zásobování pro gastro provozy. Velkoobchod: - maso, masné výrobky - šunkové, grilovací koleno.

Internetový obchod, e-shop, eshop, prodej: -aquamaty - výdejníky vody, přístroje na vodu -barely vody -sirupy -káva, čaje. Pobočky: -Brno -Jihlava -Znojmo -Olomouc -Uherské Hradiště -Ostrava -Ústí nad Labem -Hradec Králové -Praha.

Prodej: - plastová, kolagenní, fibrousová střeva pro masný průmysl - koření, aditiva pro potravinářství.

Prodej - smíšené zboží - ovoce, zelenina - pekařské výrobky, pečivo - drogerie.

Velkoobchod: -instantní nápoje: -studené nápoje -nápoje pro sportovce -teplé nápoje -sirupy -sypané čaje -kakao a další -müsli tyčinky, cereální tyčinky, lupínky, hořické trubičky, oplatky, sušenky.

Vývoj, výroba a prodej potravinové doplňky a kosmetické přípravky na bázi včelích produktů a rostlinných extraktů. Výroba rostlinných extraktů a vzácných cukrů (D+mannose). Zakázková výroba (tablety, kapsle, roztoky, adjustace vet. léčiv). Přípravky: Dárkové sady Medové sirupy Nachlazení, chřipka Pohybový systém Propolisové ...

E-shop - potravinové doplňky - antioxidanty - byliny - vitamíny.