Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Internetový obchod, e-shop: - sportovní výživa - proteiny, kreatin - tyčinky, nápoje.

Ostatní specializované stavební činnosti j. n., Shromažďování, sběr a odstraňování odpadů, úprava odpadů k dalšímu využití, Výroba nealkoholických nápojů; stáčení minerálních a ostatních vod do lahví, ale zabývá se i dalšími 6 obory. Je aktivní bez omezení činnosti.

Výroba, distribuce: - Budějovický Budvar.

Výroba, distribuce: - Budějovický budvar.

Výroba, prodej, velkoobchod: -pivo Budějovický Budvar (Budweiser Budvar). Pivo vyrobené z nejjemnějšího žateckého chmele, vybraného moravského sladu a z vysoce kvalitní vody, čerpané z vlastních 300 m hlubokých studní. Originální původ a 700 let* tradice výroby piva jsou zárukou výjimečné kvality. Nabídka piva: -10° ...

E-shop - čerstvé farmářské potraviny - ovoce, zelenina - mléčné výrobky, mléko - BIO vejce - čerstvé maso, ryby - pečivo.

Výroba: - čokoláda - čokoládové pralinky, lanýže - čokoládové doutníky

Výroba, distribuce: - pitná voda - balená voda - výdejníky - příslušenství

Výroba, e-shop: - sirupy - jablečný ocet - pečené čaje - byliny.

Výroba, distribuce: - doplňky stravy - veterinární přípravky

Velkoobchod, prodej - extra panenský olivový olej - víno - sýry. Prodejny - adresa: Kafkova 12, Praha 6 - adresa: Bělohorská 42, Praha 6 - adresa: Korunovační 21, Praha 7 - adresa: Husitská 41, Praha 3.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: - exkluzivní rumy - destiláty - víno, vína

Velkoobchod, maloobchod, zásobování - konzervované potraviny (evropské, asijské) - nápoje - drogerie.

Držitel Certifikátu jakosti: -ČSN, EN, ISO* 9001:2001 Služby: -zásobování úplným sortimentem potravin a potravinářských výrobků pro AČR, firmy -zásobování potravinami provozů veřejného stravování: -školní jídelny -jídelen institucí. Prodej, dodávky: -potravinářské výrobky -maso, masné výrobky -vakuově balené -balené v ...

Catering a zajištění firemních akcí v okolí měst Třebíč, Náměšť nad Oslavou a Moravské Budějovice Vám zajistí naše Řízkovna ve Střítěži. Na přání jsme schopni zrealizovat také narozeninové oslavy, firemní večírky či teambuildingy. Naše pokrmy připravujeme z denně dodávaného čerstvého masa, výhradně od léty prověřených českých chovatelů. ...

Výroba: -uzeniny -speciality -lahůdky -listové těsto. Výrobky rozvážíme: - celá Morava, zčásti Čechy, Praha.

Technické služby: - komplexní služby v oblasti nakládání s odpady, ekologické poradenství, zřizování a provozování zařízení pro nakládání s odpady včetně svozu a separace odpadů - opravy veřejného osvětlení, údržba a úklid komunikací včetně zimní údržby - řízená skládka Osová Bítýška - 607 831 367 - výroba a rozvoz jídel, zajištění jídel ...

Prodej, e-shop: - tejpy - cvičební a rehabilitační pomůcky - ortézy - masérské potřeby - sportovní výživa

Služby: - tradiční francouzská pekárna - pekařství, cukrářství

Jsme malé rodinné vinařství. Vyrábíme bílá, červená, růžová vína . Všechny vína vyrábíme metodou Sur Lie. Vína tohoto typu jsou předurčená k dlouhodobé archivaci.

E-shop - potravinové doplňky stravy - kosmetika - drogerie - vitamíny, minerály.

Výroba, prodej, eshop, rozvoz: -studená kuchyně chlebíčky, saláty, chuťovky, aspiky, obložené mísy. Široký sortiment lahůdek studené kuchyně z vlastní výrobny. Vše je vždy čerstvé a chutné. Velký výběr chlebíčků, mini chlebíčků, chuťovek, aspiků, obložených mís, salátů, zákusků a další. E-shop pro snadnější nakupování.