Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vinné sklepy. Výroba, prodej: - jakostní a přívlastková vína - šumivá vína a sekty.

Výroba, prodej: - vína sudová, lahvová. - révový materiál a sazenice. Posezení ve sklípku s možností řízené degustace.

Pěstování: - vinná réva. Prodej: - vína jakostní, přívlastková, archivní - vína lahvová, velký výběr sudových vín. Možnost ochutnávek a řízených degustací. Bílá vína - Muškát moravský, Müller Thurgau, Tramín červený, Veltlínské zelené, Ryzlink rýnský, Sauvignon, CuWée No.5 . Červená vína - Cabernet Sauvignon, Frankovka.

Pobočka. Supermarket. Maloobchod, prodej: -potraviny. -smíšené zboží.

Maloobchod, prodej: -široký sortiment, velká prodejní plocha -potraviny -smíšené zboží -domácí potřeby

Pobočka. Supermarket. Maloobchod, prodej: -potraviny. -smíšené zboží.

Motorová silniční nákladní autodoprava: -doprava zboží a materiálu -dodávkové automobily -celková hmotnost do 3,5 t.

Cukrářská,cukrárenská výroba: -zákusky,rolády,řezy -cukroví-vánoční,velikonoční -dorty-svatební,narozeninové, ke slavnostním příležitostem -dezerty -výroba dle přání zákazníka.

Luxusní kavárna na náměstí v centru města Vyškova: -kapacita 50 míst -samostatná herna s ruletou a Jackpotem -internet,bezdrátové připojení WIFI -káva ILLY (jako jediná ve Vyškove a okolí) -pivo Plzeňský prazdroj,Gambrinus -nealkoholické nápoje -alkoholické nápoje -značková vína,značkové víno -míchané nápoje -zmrzlina,poháry -zákusky.

Prodej - zdravá výživa - bezlepkové potraviny - bylinné čaje - biopotraviny - koření.

E-shop - koření, směsi koření - grily, grilovací náčiní - kuchyňské potřeby.

Pekařství, výroba, prodej: - pečivo - chleba, chléb - buchty, koblihy - zákusky Prodejny: Tř. 5 Května 5, Včelná tel.: 602 757 515 Česká 36, České Budějovice tel.: 602 757 590

Prodej, e-shop - zelené potraviny - bylinné koncentráty - potravinové doplňky - doplňky stravy - regenerační a bylinné krémy.

Výroba, distribuce - zdravotnické prostředky - léčiva.

Ovocná školka se specializuje na výrobu ovocných stromů. Výroba podnožového materiálu – typových podnoží jabloní, hrušní a třešní. Postupně jsme vysázeli také ovocné sady a rybízové plantáže. Vypěstované ovoce zpracováváme ve vlastní moštárně s využitím tradičních postupů výroby, lisování probíhá za studena. Celoročně nabízíme moštování ovoce ...

Lihovar, pálenice, výroba: - ovocné destiláty - bylinné likéry

Distribuce, prodej, rozvoz - zmrzlina z Opočna - zmrzlinové stroje. Služby - stánek s točenou zmrzlinou z Opočna - adresa: Revoluční 2312/27, Krnov, otevřeno v období: duben - září.

Rodinné Cukrářství Ondřejíčkovi s.r.o. pro Vás již řadu let vyrábí klasické zákusky, dorty různých velikostí, svatební koláče i vánoční cukroví. V naší cukrárně si můžete pochutnat na skvělé kávě, zmrzlině a také využít příjemné posezení na letní terase. Najdete nás v obci Otovice v bezprostřední blízkosti města Karlovy Vary. Cukrárna, ...

AGRO & KOMBINÁT Dolní Žandov spol. s r.o. je firmou podnikající v zemědělské činnosti. Hospodaříme na celkové ploše cca 4.000 ha zemědělské půdy ve 38 katastrálních územích v Karlovarském kraji. Pěstujeme obiloviny, luskoviny, olejniny a chováme krávy a také kachny. Našim sídlem je obec Dolní Žandov v okrese Cheb. Služby: - rostlinná a ...

Řeznictví, výroba, prodej: - uzeniny - maso. Jatka, bourárna.

Dovoz, import chlazeného masa - vepřové maso - zvěřina - hovězí maso - drůbeží maso - jehněčí, kůzlečí maso.

Výroba, distribuce: - minerální vody Ondrášovka.