Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Pražírna kávy, výroba: - káva. Kavárna.

Výroba, prodej: - nealkoholické nápoje - energetické nápoje - cukrovinky - přesnídávky

Máme pro vás nabídku absolutní novinky v gastronomickém světě s bezlepkovou dietou. Naše společnost se již několik let zaměřuje na výrobu bezlepkových potravin. Prvním naším produktem byl bezlepkový korpus na pizzu, který distribuujeme přímo do provozoven. Na základě vysledovaných požadavků našich zákazníků, ale i koncových spotřebitelů ...

Cukrářství, výroba, pečení: - dorty, zákusky - cukroví - cupcake - perníčky.

E-shop a kamenná prodejna se zdravou výživou: - Bezlepkové potraviny - DIA potraviny - luštěniny, rýže - mouky, otruby - obilovin, mouky, kaše - těstoviny - ořechy - čaje, káva - proteinové výrobky - mořské řasy, dochucovadla - obilné nápoje -

Výroba, výrobce, distribuce, e-shop: - bezlepkové potraviny - směsi pro přípravu chleba, těsta - cereální kaše - špaldová, lněná mouka.

E-shop: - bonsaje, pre-bonsaje - substráty - tvarovací dráty - misky, hnojiva - čaje, čajové keramika

Pekařství Dalaman se zaměřuje na prodej pekařských výrobků lokální produkce. Hlavní prioritou je čerstvost a vysoká kvalita. Prodej: - celozrnné a vícezrnné pečivo - kváskové pečivo - veganské pečivo - bezlepkové pečivo - další čerstvé lokální produkty - domácí džemy - mléčné výrobky z farem - přírodní sladkosti a spoustu ...

Andělské pralinky, výroba, prodej: - luxusní čokoládové pralinky.

Výroba, prodej, dovoz: - obědové saláty, polévky - dezerty. Objednávky on-line. Catering na míru: - svatby - oslavy - firemní večírky.

Velkoobchod: - šicí stroje - horská kola - počítače - topné oleje. Výroba pekárenských a cukrářských výrobků kromě trvanlivých.

Internetový obchod, e-shop, prodej: - bylinné doplňky stravy - Guarana, Ženšen, Kotvičník - čaje, káva - přírodní kosmetika.

Činnost: - ovčí statek - výroba sýry

Vlastní výroba, velkoobchod, prodej: -mražená kuřata -mražená porcovaná drůbež -mražené polotovary -kuřecí droby -chlazená kuřata -mražené slepice -kuřecí šunky a uzeniny -drůbeží paštiky -separované maso. Porážka, velkoobchod, prodej: -drůbež.

Společnost Ice support s.r.o. je výrobcem baleného ledu pro restaurace, kavárny, gastronomii a další účely. Dodáváme a prodáváme ledové kostky, ledovou tříšť a ledové koule v různých baleních převážně v okolí Zlína a Brna. Druhy balení: - 2 kg - 5 kg - 20 kg. Rozvoz ledu Vám poskytujeme nonstop od pondělí do soboty, v neděli podle ...

E-shop: - koření - sušené plody - rýže - olivy

Mrazírny, veloobchod: - mražené potraviny.

Výroba a prodej - kostkový led balený - ledové bary - sochy z ledu