Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Prodej: - koření - dochucovadla

Internetový obchod, e-shop: - víno, vína z Portugalska.

Prodej: - potraviny - ovoce, zelenina - pečivo - uzeniny - nápoje Donášková služba.

Výroba, velkoobchod, maloobchod - kukuřičné tortilly, kukuřičné chipsy - Superior Corn a Flour Tortilla.

Výroba, distribuce, e-shop - INDOL-IN doplněk stravy.

Siť prodejen maso, uzeniny - výroba, prodej masa a masných výrobků. Prodejna Na sádce - adresa: Na sádce 659/24, Praha - Chodov - tel. 724 861 443. Prodejna Dejvická - adresa: Dejvická 525/21, Praha 6 - Dejvice - tel. 602 158 305. Prodejna Bělohorská - adresa: Bělohorská 1689/124, Praha - Břevnov - tel. 724 861 ...

Dovoz a distribuce kvalitních doplňků stravy světových značek převážně z USA.

Prodej, servis: - prodej nových vozů TOYOTA - autorizovaný dealer vozů LADA - náhradní díly - autodoplňky - operativní i finanční leasing - prodej ojetých vozů. Oliva - Řecké speciality: - provozní doba: Po-Pá 9-18, So 9-12 - tel.: 731182822 - www.oliva-shop.cz - prodej: olivy, olivové oleje, sýry, těstoviny, jogurty, vína, ...

Výroba cukrovinek: - dortové oplatky - kokosové kmeny - turecký med - kokosové a marcipánové tyčinky.

Cukrárna La dolce vita - nabízíme dorty na zakázku, belgické pralinky Leonidas, čaj, kávu, ... Další provozovna - adresa: Bělohorská 2552/48, Praha 6 ( NC Kaufland) - tel. 235 310 013.

Prodej: - byliny - bylinné směsi - čaje - koření

Import, dovoz, velkoobchod: - vína, šumivá vína z Moldávie.

Řeznictví, výroba, velkoobchod, prodej: - vepřové, hovězí, drůbeží, jehněčí maso - uzeniny - masné výrobky.

Internetový obchod, e-shop: - balkánské speciality - makedonská vina.

Prodej - maso, uzeniny, lahůdky. Další služby - catering.

Velkoobchod, maloobchod: - polotovary pro potravinářský sektor.

Doutníky RB - doutníky, humidory a rumy Prodej, e-shop - doutníky - káva - alkohol.

Prodej, e-shop: - kloubní výživa - RenehaVis unikátní dvoukomorová injekce Aplikační centra.

Prodej, e-shop - bílé, červené a růžové víno - vína italská, francouzská, německá a také z Moravy - delikatesy - destiláty.

Lesní penzion Bunč Roštín. Složení pokojů: -kapacita 76 lůžek vč. přistýlek - 50 lůžek, 26 přistýlek -3x apartmán - U Jelena ve Věži, Vizovice -5x 2lůžkový pokoj -1x 4lůžkový pokoj -2x 1lůžkový pokoj -7x srubová chatka -u všech pokojů i chatek sociální zažízení. Vybavení pokojů: -LCD -internet. Kategorie: -rekreační ...