Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Predaj tepelne rýchlo upravovaných mäsových výrobkov, bezmäsitých jedál a nápojov na priamu konzumáciu (do 8 miest) Prenájom nehnuteľností vrátane bytového hospodárstva / pokiaľ sa popri prenájme poskytujú aj iné než základné služby spojené s prenájmom / Kúpa tovaru za účelom jeho predaja konečnému spotrebiteľovi ( maloobchod ), alebo za účelom ...

Naším cílem je nabízet zákazníkům širokou nabídku pivních značek, které se od sebe odlišují pestrou škálou jejich chutí. Vedle světlých výčepních piv a ležáků najdete v naší nabídce i řadu speciálů-od polotmavých přes vícestupňová piva až po tmavé ležáky a nealko pivo.

Výroba - tradiční perník - perník z dřevěných forem.

Prodej, oprava, servis: - italská káva Guglielmo - kávovary

Vinotéka, prodej: - víno, vína

Velkoobchod, prodej, e-shop: - čaje - zelené, bylinné, černé, ovocné čaje.

Pekařství, cukrářství, výroba, prodej - cukrářské a pekařské výrobky - pečivo, zákusky.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, e-shop - medovina - 8 druhů medoviny. Výrobna - adresa: Doubravička 17, Mladá Boleslav.

Pekařství, výroba, prodej: - pečivo - chleba - koláčky, šátečky

Vývoj, výroba, prodej, eshop: - kosmetika - potravinové doplňky - tygří mast (mast proti bolesti kloubů, zad, přírodní lék od bolesti svalů).

Rodinná likérka: - výroba alkoholických nápojů, lihovin.

Zpracování, prodej: - med - med lesní, lipový - med květový luční.

Řeznictví, výroba, prodej: - maso - uzeniny

Řeznictví a uzenářství - prodej čerstvého masa - rychlé občerstvení.

Služby: - veřejné stravování - školní jídelny - dovoz, rozvoz jídla, stravy - catering ŠJ Na Bojišti Beskydská 3 tel.485 152 495 ŠJ Barvířská Proboštská 38/6 tel.: 485 135 999 SPŠ strojní a elektrotechnická Masarykova 460 tel.: 485 105 374 Střední průmyslová škola textilní Tyršova 1 tel.: 607 004 616

Maloobchod, prodej: - káva, čaj - suché plody, ořechy.

Velkoobchod - potraviny Obchodní činnost - potraviny

Dovoz, velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop - italské potraviny - těstoviny - sušená rajčata - olivový olej.

E-shop - čaj prcovaný, sypaný - káva mletá, zrnková.

Výroba - cukrářské výrobky - dorty - cukroví - zákusky - koláče.

Český výrobce müsli tyčinek a cereálních snacků s více jak dvacetiletou tradicí. Pro privátní značky vyrábíme například brownies se zpracováním pravé belgické čokolády, flapjack, cookies a jiné.

Prodej: - čokoláda - čokoládové výrobky