Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Pekařství, cukrářství -Velkoobchod a maloobchod

Vinotéka, prodej: - víno, vína

Cukrářství - výroba ovocných dezertů a dortů.

Prodej: - moderní látkové pleny - šátky, nosítka a doplňky na nošení dětí - přírodní kosmetika - vybavení pro ekologickou domáckost a ekologickou hygienu - těhotenskou a kojící módu - zdravou výživu včetně zdravého mlsání pro děti - barefoot - hračky - dětské oblečení z biobavlny, konopí a bambusu. Pořádání kurzů o výchově, ...

Maloobchod, prodej: - zdravá výživa - bezlepkové výrobky, kukuřičné produkty, sušené potraviny, bylinné čaje, sirupy, čerstvé pečivo - doplňky stravy .

E-shop: - zdravotní kosmetika - doplňky stravy - terapeutické pomůcky - kompresní prádlo

Rodinné vinařství, výroba: - víno, vína.

Výroba, prodej, dovoz: - čerstvé ovocné a zeleninové šťávy - smoothie

E-shop - sportovní výživa a fitness doplňky.

Pražírna kávy, výroba, e-shop: - káva.

Prodej, e-shop: - výrobníky zmrzliny, zmrzlinovače - popkornovače - výrobníky cukrové vaty - palačinkovače - kukuřice na popcorn - nachos - směsi na zmrzlinu, cukrovou vatu, palačinky, vafle......atd.

Pekárna, výroba, prodej - pečivo, chléb - sladké pečivo - pečivo vhodné pro diabetiky.

Pražírna kávy JAMAI CAFE s.r.o. rozšiřuje své provozovny. Naše nová kavárna ve Zlíně je otevřena denně, najdete nás ve 12.budově Svitu. Na prodej je u nás kvalitní, čerstvě pražená káva, domácí dezerty, dorty a limonády, tuzemská vína a další exkluzivní zboží. Přijďte příjemně posedět, nebo vybrat kvalitní produkty pro sebe i své známé. ...

Pražírna kávy JAMAI CAFE s.r.o. Vás zve k posezení do nové provozovny. Najdete nás v Kroměříži na Velkém náměstí, kavárna je otevřena denně. Připravena je čerstvá káva, domácí dezerty, domácí limonády, lahodné víno a mnoho dalšího. Naše cukrářka připravuje pravidelné úžasné dezerty - Oreo dort, ovocný koláč s broskvemi, čokoládový dort s ...

Kavárna, pražírna kávy. Produkce kávy ARAKAFE - mix arabica, robusta. Prodej, internetový obchod, eshop: - čerstvě pražená káva - zrnková a mletá káva Arabica a Robusta - dárkové balení kávy.

Pražírna kávy Uherský Brod JAMAI CAFE s.r.o. Vás zve k ochutnávce i nákupu čerstvě pražené kávy. Na prodej je u nás čerstvá káva - zrnková i mletá. Několik druhů špičkové kávy z různých světových regionů - 100% Arabika i kávové směsi, které doplňuje výběrová Robusta. Zákazníci mohou nakoupit i přes náš eshop. Káva je vždy připravena těsně ...

Zásilkový prodej: - výrobky z Aloe vera - mladý ječmen - chlorella.