Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Internetový obchod, e-shop: - doplňky stravy, vitamíny - přírodní kosmetika.

Internetový obchod, e-shop: - káva z Kolumbie.

Sprostredkovateľská činnosť v oblasti obchodu Sprostredkovateľská činnosť v oblasti výroby Sprostredkovateľská činnosť v oblasti služieb Nákladná cestná doprava vykonávaná vozidlami s celkovou hmotnosťou do 3, 5 t vrátane prípojného vozidla Kúpa tovaru na účely jeho predaja konečnému spotrebiteľovi (maloobchod) alebo iným prevádzkovateľom ...

Ájurvédské rodinné lázně. Prodej - BIO kosmetika - ajurvédské koření - čaje - BIO potraviny, koření, čaje - akční balíčky, dárkové poukazy. Kurzy: - vaříme dle ájurvédy - Ajurvédské masáže a kosmetika - přednášky na objednávku - pro nastávající matky - pro kojící matky s dětmi.

Velkoobchod, distribuce: - trvanlivé potraviny - masové, rybí konzervy - balkánské speciality - džemy, kečupy, olivové oleje.

Maloobchod, prodej: -potraviny -ovoce, zelenina -maso, uzeniny -cukrovinky -alkoholické nápoje -nealkoholické nápoje.

Prodej, e-shop: - zboží z Portugalska - olivový olej - víno - mýdlo - keramika - výrobky z korku.

Dovoz, prodej, e-shop - orientální potraviny z Blízkého východu - konzervované potraviny, - hotová konzervovaná jídla - nakládaná zelenina - olivy, olivový olej.

Lékárna, prodej: - léky, léčiva - potravinové doplňky.

Maloobchod, internetový obchod, e-shop: - domácí potřeby (hrnece, pánve, plechy, sklenice, příbory...) - kuchyňské spotřebiče - koření Kulinář - žehlící prkna.

Výroba potravinových doplňků Primulus Kloubus Feminus

Výroba, e-shop: - medové dorty, medovníky - pečené čaje.

Kvalitní mlýnské výrobky vám zajistí český podnik s bohatou rodinnou tradicí - Naděžda Feithová, ALFA mlýn a balírna Pouzdřany. Ve vlastním mlýně a těstárně s láskou vyrábíme chlebovou, celozrnou, hladkou, hrubou i polohrubou mouku, chlebové směsi, těstoviny, luštěnivy a zdravou výživu. Dopravu všech našich výrobků poskytneme až k ...

Vinotéka, prodej, e-shop: - víno, vína

Vinotéka, prodej, e-shop: - víno, vína Sommelierský servis.