Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Prodej zdravých potravin, farmářských produktů, bioproduktů, atd. Poskytování poradenství.

Distribuce, prodej, e-shop: - doplňky stravy, vitamíny pro zpomalení stárnutí.

Dr. Baquette, výroba, e-shop: - bagety, sendviče, panini.

Výroba: -plněné oplatkové trubičky -čokoládové, kakaové, jogurtové, máčené trubičky -jahodové, čokoládové, kukuřičnésnídaňové kuličky -kukuřičné křupky FUNIO -křupky slanina, cibule -kukuřičné pletence -ovocné prstýnky -dortové oplatky kulaté -čokoládové kornouty.

Výroba, výrobce: - knedlíky - kynuté, houskové, bramborové, karlovarské, vídeňské knedlíky - špekové knedlíky - bramborové knedlíky pleněné uzeným masem - tvarohové knedlíky s ovocem. Výroba lahůdek: - studená kuchyně - chlebíčky, bagety, saláty, topinky, ruská vejce... - nakládané speciality (utopenci, nakládané ...

E-shop: - chilli papričky - chilli semínky - chilli medy, omáčky

Prodej, trafika: - knihy - noviny, časopisy, pohledy, blahopřání - tabákové výrobky - čepovaná vína

E-shop: - bylinky - přírodní produkty - kapky, tinktury

Kavárna, cukrárna: - zákusky, palačinky, zmrzlina - chlebíčky - káva. Pizzerie: - pizza.

Služby: - palírna - pálenice

E-shop: - jízdní kola - cyklopříslušenství - sportovní výživa

Prodej, e-shop: - delikatesy - italské těstoviny - olivový olej - francouzské paštiky - rajčatové produkty - čáva, čaj....atd.

Výroba - Pardubický perník - perníkové dezerty.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Velkoobchod a maloobchod -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Realitní činnost, správa a údržba ...

Můžete navštívit naše stránky s mnoha články a recepty o výživě, již fungují 20 let. Spravujeme pro Vás již téměř 1000 stran i řadu knih s informacemi na Vaší cestě k životu …

Prodej z pojízdných prodejen: - ovoce a zeleniny od tuzemských pěstitelů. Zásobování restaurací, hotelů, jídelen.

Prodej - bio zelenina - bio ovoce - bio bylinky.

Více než 100 druhů kvalitních portugalských vín naleznete na stránkách Vína z Portugalska. Hledáte víno jako aperitiv, víno k rybě nebo víno k červenému masu? Na našich stránkách si lze vybrat vhodné víno ke každému jídlu.

Prodej, e-shop - káva - čaj - čokoláda - kávovary - dárkové balení kávy - příslušenství.

Zemědělské družstvo Libčany se zaměřuje na pěstování ovoce a rostlinnou výrobu. Obhospodařujeme jabloňové sady, sady hrušní, třešní, broskví a v menším množství i sady slivoní. Dále pěstujeme potravinářskou pšenici, sladovnický ječmen, řepku olejnou a cukrovou řepu. Celkově hospodaříme na cca 1133 ha zemědělské půdy. Disponujeme vlastním ...

Výroba a distribuce: - slané tyčinky Seli - čokoládové produkty značky Wiebold - rakouská káva značky ALVORADA.

Vývoj, výroba, distribuce, e-shop produktů z pivovarnických kvasnic - přípravek PANGAMIN - potravinové doplňky a vitamíny - minerální, vitamínové, probiotické výrobky Technologické úpravy, balení, etiketování, logistika.