Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Ing. Petr JENČÍK – JENČÍK A DCERY Výroba lihovin.

Výroba: - mlékárenské výrobky - tavené sýry.

Mlékárna a mlékárenské výrobky. Tavený sýr a porcované zboží.

Velkoobchod, e-shop: - čokoláda - cukrovinky

Chov: - skot - ovce - prasata Prodej: - mléko - mléčné výrobky - maso

Služby: - výživové poradenství - prodej přípravků na hubnutí

RAW cukrárna Brno Vše, co u nás najdete, je 100% raw, 100% vegan, 100% bez cukru 100% bez lepku a na 101% s láskou dělané. Výroba zákusků přímo v naší provozovně. Čerstvé na každý den, ze sezonního ovoce Kvalitní surovin v RAW a BIO kvalitě Dorty na objednávku. Zajistíme RAW catering.

Vinařství, zaměřeno na výrobu vysoce kvalitních vín, zejména přívlastková vína.

Prodej: -včelařské potřeby. -med.

Firma FIMEX byla založena v roce 1994 v Praze a patří k významným obchodním partnerům českého potravinářského průmyslu v oblasti zpracování: - masa - drůbeže - ryb - mléka - sýrů - zeleniny - konzerv - krmiv pro zvířata. Jsme výhradním dodavatelem potravinářských strojů od předních německých, rakouských, italských i dalších evropských ...

Prodej bylinek, čajů, vitamínových a minerálních doplňků stravy, výrobky z ovčí vlny, (přikrývky, polštáře, oblečení, doplňky...), přírodní kosmetiky.

Společnost PRAVE Rakovník a.s je výrobce a distributor masných a uzenářských výrobků špičkové kvality po celé České republice.

Internetový obchod, e-shop: - sportovní výživa - posilovací stroje.

Řeznictví uzenářství KOŠAŘ Prodej, maloobchod, zpracování: -maso(masa): -vepřové, hovězí -masné výrobky: -šunky, salámy, klobásy, párky. Jsme rodinné řeznictví, ve kterém vyrábíme uzeniny již přes 27 let. Začínali jsme v malé místnosti za garáží. Dnes už ale voňavé špekáčky, salámy i jitrničky vyrábíme za pomocí moderních strojů. ...

Činnost: - vinařství - výroba betonových vibrolisovaných výrobků - prodej stavebních materiálů - zpracování kamene

"ZDRAVÍ Z ČESKÉ PŘÍRODY". Nezávislý distributor OKG č. 01-005503. Poradenství, obchod, prodej na dobírku, poštou: -české přírodní bylinné doplňky stravy -pomoc lidem v oblasti zdraví -bylinné potravinové doplňky stravy od českého výrobce OKG -poradenství zdarma. Naše OKG produkty napomáhají při: -lupénka -atopický ekzém ...

Velkoobchod, prodej, export: -energetický nápoj DARK DOG*.

Velkoobchod, maloobchod, distribuce - potraviny.

Pekařství -Velkoobchod a maloobchod

Hostinská činnost Ostraha majetku a osob Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin