Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Prodej - zmrazené potraviny - zmrazené pečivo, zelenina, ovoce.

Statek: - chov koně, koní - hospodářská zvířata (ovce, skot, prasata....atd.) Výroba, prodej: - keramika Prodej: - BIO maso, mléko

Jídelna: - denní menu - závodní stravování - výroba lahůdek, chlebíčky.

Včelí farma: - chov včel - produkce medu. Domácí produkty: - vejce - kozí mléko.

-Ubytovací služby -Velkoobchod a maloobchod Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

E-shop - šampaňské (Champagne, Moët Hennessy a další značky).

Výroba, distribuce, velkoobchod, maloobchod, prodej: -portfólio pivních značek: -Zlatopramen 11°, Březňák, speciální piva Typy obalů: -láhve 0, 5 l NRWa 0, 33l, plechovky 0, 33 l a 0, 5 l, kartony, KEGy. Sales Office Heineken Česká republika Antala Staška 38 Praha 4 - Krč tel.: 261 392 482. Distribuční centra: -Olomouc, ...

-Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Velkoobchod a maloobchod -Výroba potravinářských a škrobárenských výrobků -Zprostředkování obchodu a služeb Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Internetový obchod, e-shop: - zdravá výživa - potravinové doplňky - byliny - koupelové soli.

Činnost: - pěstitelská pálenice

E-shop, internetový obchod - afrodisiaka pro muže a ženy - feromony - kondomy, prezervativy.

Výroba, prodej: -pizza dle italských receptur -pizza italského typu -pizza amerického typu -sladká hotová jídla -slaná hotová jídla.

Prodej - dobíjecí kupóny pro mobilní telefony Velkoobchod - alkoholické i nealkoholické nápoje Velkoobchod - cukroviny - káva Velkoobchod - tabákové výrobky - tabáky, cigarety - doutníky - ZIPO zapalovače - jízdenky MHD

Prodej - kosmetika SALOOS Prodej - keramika Prodej - čaje - koření - káva - čokoláda Kosmetické služby - ošetření pleti - masky - zábaly - depilace - barvení řas - kosmetické masáže Masérské služby - masáže zad (rekondiční, lávovými kameny)

Firma Petr Válek provozuje autoservis se zaměřením na vozy BMW. V rámci našich služeb samozřejmě provádíme opravy i ostatních značek jako např.: Škoda, Seat, Mercedes, Volkswagen či Ford. Servisujeme jak osobní tak i dodávkové vozy. Dále provádíme renovace veteránů a poskytujeme služby autobazaru. Pan Petr Válek též provozuje závodní tým Válek ...

Internetový obchod, e-shop: - champagne, šampaňské víno.

Společnost NaturaMed Pharmaceuticals nabízí vysoce kvalitní potravinové doplňky a další produkty pro zdraví, jako omegamarine forte, activefem, prostaxin, žen-šen energie, chitosan natural a přírodní omega-3, zejména formou abonentních programů.

Řeznictví uzenářství KOŠAŘ Prodej, maloobchod, zpracování: -maso(masa): -vepřové, hovězí -masné výrobky: -šunky, salámy, klobásy, párky.

Řeznictví uzenářství KOŠAŘ Prodej, maloobchod, zpracování: -maso(masa): -vepřové, hovězí -masné výrobky: -šunky, salámy, klobásy, párky.

Fotografické služby Administratívne služby Sprostredkovateľská činnosť v oblasti obchodu Vykonávanie mimoškolskej vzdelávacej činnosti Sprostredkovateľská činnosť v oblasti služieb Služby súvisiace s počítačovým spracovaním údajov Činnosť podnikateľských, organizačných a ekonomických poradcov Organizovanie športových, kultúrnych a iných ...

Prodej: - přírodní kosmetika - bylinné produkty. Poradenství

Cukrárna VENEZIA. Prodej: - zákusky, cukroví, cukrovinky, dorty - ovocné poháry, zmrzlinové poháry. Cukrářství. Cukrářská výroba na zakázku: - narozeninové dorty, stavební dorty - slané dorty - studené mísy. Pekařství, pekařská výroba.