Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Pohostinství: - denní menu - chlebíčky - koláče - káva.

Prodej: - pivo (sudy, lahve, pet, plech) - lihoviny - víno - nealko - tabák

Pekařství. Výroba: -chléb, pečivo, vánočky, koláče, celozrnné výrobky, houskové knedle a další.

Velkoobchod, maloobchod: - cigarety, alkohol. Služby: - zprostředkování dovolené v Chorvatsku - restaurace - sázková kancelář.

E-shop: - přípravky tradiční čínské a tibetské medicíny

E-shop: - marmelády Služby: - vizážistika - kosmetické poradenství

Kozí dvorek: - chov koz Výroba: - kozí sýr, jogurt.

Dovoz, vývoz, velkoobchod: - mražené ovoce - mražená zelenina.

Vinotéka, prodej, e-shop: - víno, vína

Restaurace, restaurant pizzerie, rozvoz pizzy-777113480, rozvoz jídel. Výroba svatebních koláčů - Hrušovany u Brna a okolí, Brno venkov. Stravování - na objednávku, večeře. Čerstvé saláty, obložené mísy, obložená topinka- Dřevorubec, těstoviny, plněný smažený řízek, vepřová panenka, vepřová kotleta, prsíčka v bramboráku, masová směs v ...

Velkoobchod ovoce, zeleniny a potravin.

Cukrárna a Lahůdky Týniště nad Orlicí Hledáte cukrárnu v Týništi nad Orlicí, kde Vám připraví krásný svatební dort či originální narozeninový dort pro děti? Navštivte nás! Naše cukrárna Vám nabízí dorty na zakázku - svatební dorty, narozeninové dorty, dorty k výročí, dorty k jubileu, svatební koláče a koláčky, zákusky, mini zákusky, vánoční i ...

Řeznictví a uzenářství. Výroba, distribuce: - maso, masné výrobky - uzenina - zabijačkové výrobky.

Český výrobce: - celozrnné cereálie, BIO produkty - směsi pro konečné spotřebitele (směsi do domácích pekáren, bábovky, moučníky, pudingy, bramborové výrobky atd.) - bezlepkové a dia výrobky - směsi a náplně k dalšímu zpracování pro pekařský, cukrářský a gastro průmysl - luštěniny.

Cukrárna, výroba, prodej: - zákusky - dorty - vánoční cukroví

Výroba piva. Pivo Rychtář: - 10° KLASIK - 11° STANDARD - 12° PREMIUM světlý - 12° MALVAZ tmavý - 12° HEJTMAN polotmavý - 12° NATUR kvasnicový - 15° SPECIAL. Pivovar Hlinsko. Pivovar Rychtář. Distribuce sudových limonád.

Prodej: - med - medovina - výrobky z propolisu - medová kosmetika - sladkosti - svíčky - medové nápoje a likéry

Cukrářství, výroba: - zákusky - kremrole - rolády, řezy - dorty.

E-shop: - káva, čaj - kávové kapsle - šálky - kávovary

Řeznictví a bufet Karel Farda nabízí čerstvé a kvalitní masné výrobky. Najdete u nás chutné uzeniny, klobásy, uzená masa i vepřové, hovězí a kuřecí maso. Naši prodejnu najdete ve městě Slatiňany na Masarykově ulici. Řeznictví, maloobchod, prodej: - maso, uzeniny - vepřové maso - hovězí maso - kuřata, kuřecí maso - masné výrobky - ...

Dovoz, distribuce, e-shop: - delikatesy - dárkové koše, sady - olivy, oleje - paštiky - mořské plody - sýry - koření