Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Výroba: - brambůrky, bramborové lupínky.

Rodinná farma: - chov ovcí. Prodej: - jehněčí, králičí maso - vejce - ovčí, kravské sýry - hospodářské potřeby.

Sdružení ekologických zemědělců. Producent, dodavatel - produkce, distribuce do prodejen zdravé výživy i obchodních řetězců v ČR i SR: - biohovězí, hovězí maso - biokuřecí, kuřecí maso - biojehněčí, jehněčí maso. Internetový prodej, eshop, e-shop www.angus.cz: - hovězí maso bio - kuřecí maso bio - jehněčí maso bio.

Distribuce, prodej: - chlazené a mražené potraviny - drůbeží, hovězí, vepřové, zvěřinové a rybí maso - zelenina, ovoce - uzeniny, sýry.

Maloobchod, prodej: - koření - sypané čaje - byliny - kosmetika - dárkové zboží.

Distribuce, prodej, e-shop - šumivé víno z Champagne.

Maloobchod, e-shop: - italská vína, destiláty - Grappa, likéry - horká čokoláda Ristora - balsamikové octy - sladkosti.

Prodej, oprava, servis: - stroje a zařízení pro masnou výrobu - potřeby pro zpracování masa - řeznické potřeby - ochucovadla - obalový materiál

Internetový obchod, e-shop: - bezlepkové potraviny - bezlepková mouka, těstoviny, chléb, sušenky. Poradna pro bezlepkovou dietu.

Dodávka, prodej: - koření, kořenící směsi, přísady pro masnou výrobu.

Vývoj, výroba, prodej, e-shop: - potravinové doplňky napomáhajících při redukční dietě, hubnutí - dietní plán Guareta®.

Prodej bylinek, čajů, konopné a medoví kosmetiky, ručně dělané čokolády.

Velkoobchod - ovoce, zelenina - exotické ovoce - lesní plody.

Řeznictví s masem z lokálních ekofarem. Prodej, internetový prodej masa.

Tradiční bylinářství v centru Opavy. Nabízíme koření, bylinky a produkty z přírody. Poskytujeme také poradenství a sestavení kompletního postupu pro harmonizaci a posílení organismu. Ve stálém sortimentů máme: - 300 druhů sypaných bylin z Čech, Peru, Ruska a Asie - 50 druhů koření - bylinné kořenící směsi - kvalitní zelené, bílé, ...

Prodej: - zemědělské komodity - obiloviny, olejniny, krmiva - rostlinné oleje

Import, dovoz: - víno z Německa, region Mosela - Moselská vína.

E-shop, velkoobchod: - dárkové koše a balíčky - cukrovinky (čokoláda, sušenky, nugát....atd.) - těstoviny, koření - alkoholické nápoje - káva, čaj

Velkoobchod, obchodní síť*: -potraviny, smíšené zboží -denní dodávky čerstvého zboží. ENAPO je dobrovolná a většinová podpora nákupu zboží od smluvních přímých dodavatelů a členského plnosortimentního velkoobchodu. Sídlo: -767 01 Kroměříž, J.Silného 2683.

Maloobchod, kamenná prodejna, e-shop: - víno - sýry, olivy - delikatesy. PrimaWine Shop Praha - Barrandov: - Högerova 1098/13 - tel.: 739 524 007