Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Dovoz, velkoobchod: - mražené ryby a mořské plody

Pekárna, výroba, výrobce: - cukrářské výrobky (dorty Medovníček, Napoleon, Pražský dort, Švestkový dort). Masná výroba: - klobásy Sucuk - sušené maso Pastirma - kebab.

Prodej - přírodní doplněk stravy Sir Anton´s secret.

E-shop: - čokoládové fontány - čokoláda do fontán - cukrovinky k máčení - belgická čokoláda - čokoládová pěna - čokoládové máslo, prášek.

Cukrářská dílna, výroba, cukrárna, kavárna: - dorty - zákusky - koláče, cukroví.

Výroba, prodej, e-shop - lahůdky - chlebíčky - obložené mísy - obložené housky - saláty, pomazánky - slané, sladké dorty.

Společnost MY GASTRO s.r.o. se zabývá dovozem a prodejem kvalitní horké čokolády, delikatesních sladkých nápojů, výběrové kávy, čajů a pravého kakaa.

Výkup, prodej, obchod: - zemědělské komodity - surové rostlinné oleje, rafinované rostlinné oleje - slunečnicové semeno - řepkové semeno - obiloviny v krmné i potravinářské kvalitě - mák - hořčice žlutá - lněné semeno - řepkový šrot extrahovaný - sojový šrot - řepkové výlisky (pokrutiny) - slunečnicový šrot

Vinný sklep U Hrdličků. Výroba, prodej, distribuce vína, víno. Prodej sudové, přívlastkové víno. Ochutnávky, degustace vín. Posezení ve sklípku pro 12 osob i na venkovní terase pro 36 osob jak pro jednotlivce tak i skupiny. Občerstvení, grilování, opékání na rožni, možnost cimbálová muzika. Možnost objednávky vína i na ...

Topvet - Dr. Jiří Pantůček Internetový prodej přírodní kosmetiky, potravinových doplňků, zdravé výživy, výživy pro sportovce a veterinární kosmetiky.

Služby: - restaurace Shop Little Italy, prodej: - italské sýry - salámy - víno - olivy - maso, pečivo.

Fresh bar. Výroba, prodej, rozvoz: - oblíbené MIXIE - čerstvě lisované šťávy - ovoce - káva - 100% ovocné a zeleninové pyré - raw dezerty z ovoce a zeleniny - makové mléko. Přijďte si posedět, popovídat a užít svůj právě namixovaný kousek přírody! Těšíme se na VÁS. Tým MIXIE

Vinotéka VIP. Prodej vína: -révová odrůdová jakostní -sudová -moravská převážně z oblasti Velkopavlovické -výběr z 12 odrůd -s přívlastkem -archivní -slámová -ledová -sekty.

Vinotéka. Prodej: - sudová vína - lahvové víno. Široký výběr tuzemského i zahraničního vína.

Řeznictví, výroba, prodej: - uzeniny, párky, špekáčky. Cateringové služby. Jídelna: - po - pá : 7.30 - 14.00

Akreditovaná Konopná Poradna Prodej, eshop: -kosmetika z konopí -eko drogerie -čaje -zubní a ústní hygiena -zdravotní materiál -potravinové doplňky -zdravá výživa -konopná kosmetika.

Výroba, prodej, eshop: - bezlepkové směsi - univerzální, na chleba, pizzu, na palačinky