Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Řeznictví, uzenářství. Maloobchod, prodej: - maso, uzeniny.

Činnost: - dovoz čerstvých řezaných bylinek z Izraele

Cukrárna Pierot - cukrářské výrobky, svatební dorty, zákusky vlastní výroby - chlebíčky, dárkové koše.

Vývoj a výroba doplňků stravy v prášku a v tabletách - doplňky stravy, regenerační a ochranné přípravky.

Distribuce, prodej - limonády značky FENTIMANS - přírodní bylinné nápoje s příchutí zázvoru, piva, koly či toniku.

Výroba, dovoz, prodej: - přírodní doplňky stravy - ječmen - chlorella

Činnost: - distribuce mražených výrobků - síť mrazírenských velkoobchodů

Pěstitelská pálenice, palírna: - ovocné destiláty.

Prodej, e-shop: - vína z Peru - pražená kukuřice Canchita - obilovina Quinua (Merlík chilský).

Cukrářská výroba - vánoční, svatební, narozeninové: - dorty - zákusky - cukroví.

Dovoz, prodej: - víno, vína - moselské víno

Výroba, prodej: -medovina - přírodní i ochucená: -mandlová, skořicová, ořechová, cherry. Výkup, prodej. -medu.

Moštárna - ciderárna. Výroba, prodej: - cider - 100% jablečný mošt - sirupy - jablečný, jahodový, malinový, černý rybíz, bezový květ, plod bezu, mátový - jablečný ocet. Moštování vlastních jablek. Pohostinství: -rybárna, restaurace: otevřeno duben-srpen

Motorest - výroba hotových jídel, minutek, pořádání oslav. Velkoobchod, maloobchod, prodej, zpracování: -potraviny-maso: -hovězí, vepřové, drůbeží. Výroba, distribuce: -uzeniny, masné výrobky: -anglická slanina, česnekový bok, uzená kýta, šunka -klobásy, párky, cigáro, špekáčky, kabanos -pečená sekaná -šunka, ...

Velkoobchod: - vína. Další služby. - montáž výčepních zařízení - montáž, zapůjčení a prodej vinoték - vybavení vinoték - prodej doplňků.

Distributor potravinových doplňků: - Vitamín C antioxidant - Aloe pro detoxikaci organismu - Colostrum pro posílení imunity - Lyovis přírodní probiotika - HepaDrink pro optimalizaci funkce jater Eshop: - zdravotnické potřeby - přírodní produkty - potravinové doplňky. Prodej: - Biotorus - Pulzní magnetoterapie - Bioozon - ...

Dovoz, distribuce: - víno - destiláty - brandy - minerální vody

Výroba - mýdla - mýdlové hobliny - sprchové gely - bylinné sirupy.

Výroba, prodej - marmelády, džemy - ochucené oleje - pesta - salsy. Marmelády s příběhem, prodejna - adresa: Veletržní 821/71, 170 00 Praha 7.

E-shop: - ovoce - zeleniny - suché plody - fresh juice - oleje

Vývoj, výroba, prodej: - látky a suroviny pro průmysl - parfémové kompozice - přírodní silice a extrakty - syntetické vonné látky - rumový éter - potravinářská aromata.