Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Import, dovoz: - zelené banány do dozráváren.

Výroba, prodej: - lahůdky - chlebíčky - saláty Prodej: - uzeniny - ryby - drůbež - mražené polotovary - chlazené polotovary - nápoje...atd.

Velkosklad piva a nápojů - pivo - víno - alkohol - nealkoholické nápoje - tabákové výrobky - výčepní zařízení.

Výroba, dodávka, e-shop - balená barelová voda - výdejníky vody.

Výroba, velkoobchod, e-shop: - Pragerův cider - limonáda Pragomošt.

Prodej - materiály, směsi a zlepšující přípravky pro pekárny a cukrárny - pomůcky a potřeby pro pekaře a cukráře. Pobočka - adresa: Olbramovice 348, 671 76 Olbramovice - tel. 515 336 970, 737 210 816.

Distribuce: - dětská bio výživa značky Holle.

Prodej, e-shop: - potravinové doplňky - potravinové doplňky na snížení váhy

Bioprodejna, e-shop - bio potraviny - luštěniny - bio ovoce a zelenina - polotovary - doplňky stravy - nápoje.

Maloobchod, prodej: - potraviny - smíšené zboží.

Distribuce, rozvoz: - přírodní pramenitá voda - výdejníky

Výživová poradkyně: - pořádání kurzů, přednášek Internetový obchod, e-shop: - zdravá výživa - superfood - bylinné čaje.

Nabídka značkových alkoholických nápojů - šampaňské a šumivá vína, brandy, koňaky a whisky.

Obrovský výběr vín z Čech, vína z Moravy a z celého světa. Dodání po ČR do dvou pracovních dnů od potvrzení objednávky. V nabídce najdete více než 2000 druhů vín od 300 vinařů. Množstevní slevy. Možnost vybrat si dárkové balení či obaly na víno a darovat jako dárek. Soustředíme se na menší a střední vinaře. V nabídce máme také vína vhodná pro ...

Maloobchod: -potraviny -poživatiny -pochutiny. Samoobsluha potravin nabízí: - základní potraviny - uzeniny - pečivo - cukrovinky - mléčné výrobky - mražené zboží - nealko nápoje - alkohol - 100 druhů koření - čaje, kávu - velký výběr dárkových košů, kazet a drobných dárků pro nejrůznější příležitosti: - životní ...

Pivovar, výroba, prodej: - pivo, piva. Pivovarská restaurace: - tel.: 731 212 895

Likérka. Výroba, maloobchod, velkobchod: -destilované alkoholické nápoje, lihoviny, likéry -víno: -ovocné, kořeněné.

Likérka. Výroba: - alkoholické nápoje, lihoviny - konzumního lihu. Výroba, prodej, distribuce: - likéry a lihoviny: - specialita - spišská borovička - vodka, tuzemák, švestka, hruška, mandle, malina, meruňka, griotka, třešeň, jablko, gin, režná, fernet citrus, fernet, pepermintový likér, konzumní líh 80%.

- nápoje s extrakty z bylin - energetické nápoje