Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Taurus fitness store Obchod a e-shop s kvalitní sportovní výživou a fitness doplňky pro všechny nadšené sportovce.

Pronájem nemovitostí. Výroba, export: -ovocné koncentráty -křenové pasty -křen -všechny druhy hořčice. Velkoobchod, export-import: -ovoce pro konzervárenství.

Dodávka a obchodování s přímými výrobci potravinářského, drogistického i jiného zboží.

Cukrárna - výroba dortů pro různé příležitosti - v nabídce máme také zákusky, zmrzliny, poháry, koktejly a teplé a studené nápoje.

Výhradní dovozce a distributor znač. italské kávy DERSUT pro ČR a SR. Velkoobchod, prodej: -italská káva DERSUT -FRAPPE - ledová káva -čokoláda -čaj. Velkoobchod, maloobchod, pronájem, servis: -stroje na přípravu kávy.

Pivovar. Vyrábíme pivo za využití moderní nerezové technologie, používáme klasické výrobní postupy při výrobě českého piva. Výroba piva: - Jarošovská Desítka 10%, APA 13%, IPA 15% - Jarošovský Jura 11%, ležák 12%, Joža 13%, Stout 13%, Šohaj 14%, Rochus 16% - Jarošovské černé 10% - Jarošovská Adventní 14%.

Včelařství. Prodej: - medu - včelařské potřeby: - nástavkové úly - potřeby pro úly a rámky - ochranné pomůcky a drobné potřeby pro včelaře - krmení včel - včelí produkty - potřeby pro práci a manipulaci s medem - dárkové poukazy a knihy - oddělky a včelstva. Služby pro včelaře.

Maloobchod, prodej: - asijské koření - čaje - speciality.

Výroba a prodej sušených mléčných výrobků.

Výroba, prodej: -sušené mléčné produkty: -sušené odtučněné mléko. -sušená syrovátka. -sušený jogurt.

Výroba, prodej: -sušené mléčné produkty -sušené mléko odtučněné, plnotučné 26% -sušená syrovátka -sušené podmáslí -sušený jogurt -sušené výrobky na přání zákazníka. Služby: -míchání mokrých a suchých směsí -balení do malospotřebitelského balení.

Realitní kancelář - prodej nemovitostí - pronájem rezidenčních nemovitostí. FMCG, výroba - konzervované polévky.

Internetový obchod, e-shop: - víno, vína.

Obchodní společnost, prodej, e-shop: - přírodní doplňky stravy - kosmetické přípravky. Výhradní zastoupení společnosti Berlindo International pro Českou a Slovenskou republiku.

Kostelecké uzeniny a.s., držitel certifikátů Evropské unie (EU) CZ 333 a CZ 966. Kostelecké uzeniny a.s. se zařadily mezi TOP 100 českých firem a TOP 10 firem s rychloobrátkovým zbožím. Výroba: -maso, mastné výrobky, uzeniny -vepřové a hovězí maso čerstvé, mražené -drůbeží maso čerstvé, mražené -uzeniny sekané -uzeniny ...

Firma Cars & Care s.r.o. je organizátorem sportovní soutěže Universal Sport Challenge určené pro širokou veřejnost, muže, ženy, děti, celé rodiny i hendikepované osoby, všech věkových kategorií. Soutěží se v řadě sportovních disciplín na sportovištích v Praze a okolí. Akce bude probíhat od prosince 2018 do června 2019. Soutěžní disciplíny, ...

Rodinný vinný sklep, sklípek. Posezení 5-80 osob -pohoštění, ochutnávka vína, víno, vín -odborný výklad o víně, vinařství Degustace až 12 vzorků, vzorek vína s odborným výkladem. Občerstvení - dle výběru menu. Na zvláštní přání je možnost též ochutnat i ledové víno, slámové víno. Nabídka vín k degustaci, prodeji: bílá vína - Muller ...

Cukrárna a kavárna U Hrušků - široká cukrářských vyrobů nabídka z vlastní výroby - zákusky, dorty či minizákusky. Provozní doba : - pondělí 9:00 - 20:00 - úterý - čtvrtel 8:00 - 20:00 - pátek 8:00 - 20:00 - sobota 9:00 - 17:00.

Skladování, distribuce a logistika. Efektivní centrální nákup zboží prostřednictvím družstevních nákupen, . Krátkodobé skladování zboží. Distribuce prodejnám prostřednictvím vlastního vozového parku. Pronájem kancelářských ploch.

Maloobchod, prodej: - zdravá výživa - BIO potraviny.

E-shop: - energetické obrázky - meditační CD - přírodní produkty pro zdraví - knihy

Prodejna maloobchod: -alkohol, nealko, tabák -likéry, víno, pivo -destiláty -whisky -vodka -rum, tuzemák -vermuty -kořalky, sekty -dárkový alkohol -sirupy -Pepsi, limo -veškerý sortiment pro hospody a restaurace. Velkoobchod: Mostecká 2220/10, Jihlava.

Pivovar Trojan Telč byl založen v roce 2017 se záměrem obnovení pivovarnického řemesla v Telči téměř po 100 letech a zároveň navázání na rodinnou tradici vaření piva u Trojanů. Pro vybudování pivovaru byly využity stávající prostory bývalé telčské mlékárny, které prošly rozsáhlou renovací. V Pivovaru Trojan Telč vaříme pivo podle původních ...

Cukrářská výroba, cukrářství: - dorty - francouzské zákusky.