Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Výroba, distribuce - léky, léčivé přípravky - Rx léčiva - OTC léčiva - doplňky stravy, vitamíny - veterinární produkty.

Výroba, prodej: - běžné, trvanlivé a speciální pečivo - perníky - cukrářské výrobky.

Výroba kvalitních a přírodních potravin - zavařeniny, byliny, sirupy. Prodej na internetu - zboží z vlastní produkce i od spřízněných farmářů a pěstitelů.

Internetový prodej alkoholu a nápoji prémiové kvality..

Sady a školky : - ovocnářství, ovoce - jablka, hrušky, třešně, višně, broskve - víno, vinice, hrozny - degustace vína - rekultivace, krajinotvorba - agroturistika - chov koní - rybářství.

Internetový obchod, e-shop: - italská vína.

Mrazírny, mrazírna. Velkoobchod, prodej, import, dovoz: -potraviny: -vepřové maso -vepřové a hovězí droby -telecí maso -koňské maso -drůběž: -kuře a kuřecí díly -krůta (krůty) a krůtí díly -kachny, husy, slepice, slepičí díly -králík -jehněčí -uzeniny -sýry: -Eidam 30% a 45%, uzené sýry -mražené ...

Obchůdek plný poctivých potravin - zdravých i "nezdravých". Prodej: - potravinové speciality - domácí paštiky, uzeniny, sýry, máslo, vajíčka - ručně dělané pralinky, perníčky, sušenky - čerstvé pečivo - sezónní ovoce a zeleninu - sirupy, čaje, kávu - pesta, marmelády - bezlepkové potraviny - veganské potraviny - něco ze zdravé ...

Prodej, e-shop - italské speciality - vína, sýry, olivový olej.

Produkty zdravé výživy - potravinové doplňky. - apiGlukan - apiVitamin - ACEROLA

Velkoobchod a maloobchod s potravinovými doplňky, kávou a příslušenstvím, čaji a bylinkami.

Vyrábíme a dovážíme cukrovinky Ferrero - pro děti sladkosti Kinder, pralinky Raffaello, Ferrero Rocher, Mon Cheri. Dále nabízíme pak pastilky Tic Tac, tyčinky Bueno, Duplo, oříško-čokoládový krém Nutella a další pochoutky pro každou příležitost.

Pekařství, cukrářství. Cukrářská výroba: - zákusky, rolády, řezy, vdolečky a další .

Výroba, prodej, maloobchod: -lahůdky -studená kuchyně

Penzion Vinařství Vaďura - kapacita 20 lůžek: - 3 pokoje - složení 6, 6 a 8 lůžek. Velkobchodní prodej vína. Řízené degustace. Polešovice 672: - vinotéka - ubytování s možností parkování - 3 pokoje, kapacita 11 osob.

Zpracování a dočišťování zeleniny (loupaných brambor, mrkve a dalších). Kompletní nabídka pečiva, knedlíků a zákusků.

Prodej, e-shop: - káva - kávovary - příslušenství - porcelán - čaje.

Prodej: -višně -broskvoně -bílý rybíz -hrušně -slivoně -červený rybíz -angrešt -třešně -meruňky -černý rybíz. Odbytové družstvo.

Realizace parků a zahrad - ošetření stromů a keřů - kácení stromů - zakládání zahrad, parků - zakládání trávníků. Vinotéka, prodej, e-shop - víno jakostní, sudové.