Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Mlékárenství, výroba - čerstvé mléko - mlékomaty.

Maloobchod, prodej: - orientální pochoutky - arabské cukroví - čaj, káva - nakládaná zelenina.

Stavební firma. Práce: -komplexní stavební práce -tepelné a zvukové izolace.

Amaranth patří mezi pseudoobilniny: -vhodný pro malé děti, sportovce, starší generaci, osoby se zvýšenou hladinou cholesterolu v krvi, celiaky (alergiky na lepek) -upravuje peristaltiku střev (výborná stravitelnost) -obsahuje -kvalitní bílkovina, olej s vysokým zastoupením nenasycených mastných kyselin (jsou důležité pro ...

E-shop - bylinné produkty - tradiční čínská medicína - čaje - přírodní kosmetika.

Velkoobchod, e-shop - cukrovinky - čokolády, sladkosti.

Prodej - maso - sýry, mléčné výrobky.

Maloobchod, prodej: - potraviny - mléčné výrobky - uzeniny, maso - pečivo.

Velkoobchod, maloobchod: - nápoje, potraviny - zboží pro gastronomii - sudové pivo - alkohol, nealko, víno - slaný program.

Prodej nápojů. Adresa prodejny: Palackého 615 Lomnice nad Popelkou

Prodej: -zdravotní a ortopedické pomůcky, na poukazy ZP i na volný prodej -potřeby pro kojence -léčivé čaje -léčebná kosmetika a vitamíny -sportovní výživa

Pekařství, pekárna Ostrava. Výroba, prodej: - pečivo.

Výroba: - ovocné koncentráty - jablečné náplně pro pekařské výrobky - hořčice - křenové pasty.

Velkoobchod, Cash and Carry: - pivo - alkoholické nápoje - nealkoholické nápoje. Půjčovna, zapůjčení: - výčepní zařízení.

Cukrárna, výroba: - zákusky - mini zákusky - dorty - cukroví