Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Cukrářství, pekařství, výroba: - zákusky, dorty - svatební koláčky.

Vlastní výroba, prodej: - kukuřičné křupky - instantní kukuřičná kaše. - kukuřičné křupky (ovocná příchuť) Dovoz, import, prodej: - pražená rýže naturál (ovocná příchuť). Přírodně bezlepkové produkty. Provozovna: - Nový Borek (u čp 350 vlevo), Třinec.

Dovoz a prodej vysoce kvalitních vín. Sommelierský servis. Dárková balení pro obchodní partnery, přátele a blízké. Školení odborného personálu, zájemců a milovníků vín. Poradenství při sestavování soukromých vinných sbírek a investic do vína. Řízené degustace vín, semináře a tematické večeře (snoubení vín a pokrmů).

Dodávka, prodej: - potraviny a doplňky stravy bez zbytečné chemie, konzervantů, umělých barviv a sladidel

Provozujeme internetový obchod s pravou vanilkou, prémiovým kořením. Dodáváme vanilkové lusky, vanilkový extrakt a sirup nebo pravý vanilkový cukr. Dále nabízíme cejlonskou skořici.

Smluvní farmaceutická výroba (výroba doplňků stravy a léčiv v režimu Správné výrobní praxe): - blistrování pevných lékových forem (tablet, tvrdých tobolek a měkkých kapslí) - rozplňování pevných lékových forem do lékovek, lahviček či kontejnerů - strojní etiketování lékovek, lahviček či kontejnerů - balení primárních obalů (blistrů, lékovek, ...

Výroba čerstvých sójových nápojů a výrobků ze sóji - čerstvý sojový nápoj - nápoje SOYKA.

Výroba: - přívlastková vína z vlastních vinic. Posezení ve vinném sklepě, degustace vín, odborný výklad o vinařství. Ubytování, prohlídky vinic.

Vinařství. Výroba: - sudová, lahvová vína - jakostní odrůdové víno - přívlastkové víno - pozdní sběr, kabinetní, ledové, slámové. Penzion Vinařství Vaďura - kapacita 20 lůžek: - 3 pokoje - složení 6, 6 a 8 lůžek.

Maloobchod: -drogistické zboží. Další provozovny: Drogerie "TETA" Třešťská 55 Batelov U Bartůňků Staňkova 333 Telč "ENAPO" Smíšené zboží U Bartůňků Rooseweltova 459/12 Třešť "FLOP".

Výroba, maloobchod: -pekařské výrobky -chléb, rohlíky -cukrářské výrobky -dorty, zákusky. Prodejna Novosady Novosady 20 594 01 Velké Meziříčí tel. +420 773 993 706

Produkce, prodej: - kravské mléko - mléčný automat. Chov: - krávy.

Služby, maloobchod: -vinotéka -víno, vína -česká vína -moravská vína -francouzská vína.

Zdraví z Vysočiny.cz Maloobchod, e-shop: -bezlepkové potraviny -bio potraviny -bezlepkové potraviny -obiloviny -potravinové doplňky -potraviny -přírodní kosmetika.

Vybíráme za Vás! Pravidelně Vám přinášíme výběr z kvalitních moravských a českých vín. Vyzkoušejte si náš balíček vín od menších vinařů, která v supermarketech nenaleznete!

Velkoobchodní i maloobchodní prodej francouzských, moravských či světových vín.

Naše rodinná společnost MERLON, a.s. založená v roce 2000, produkuje na cca 1ha grapes vinic z bílých odrůd Chardonnay, Tramín červený, Sauvignon a Rulandské šedé z červených odrůd Alibernet. Zbylý sortiment dokupujeme převážně z vinic Velkopavlovické podoblasti a oblasti poblíž Nového Šaldorfu.

Internetový obchod Prodej: - CHIA semínka - RAW food - povzbuzující přípravky - přírodní kosmetika