Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Prodej dětského kojeneckého jídla, kosmetiky a hraček. V e-shopu naleznete mléka, kaše, příkrmy masové i ovocné, sušenky, nápoje, plenky a hračky.

Výroba, dodávka: - maso - masné výrobky.

Maloobchod, prodej: - dekorace - svíčky - bytový textil - přírodní kosmetika - čaje - víno.

Výroba teplonosných kapalin - teplonosné a technické kapaliny - čerpání kapalin přímo do technologických systémů bez nutnosti další manipulace.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -řeznické potřeby, přirodní střeva vepřová, přírodní střeva skopová, umělá střeva, koření, směs koření, uzenářské štěpky, nakládací sůl....

Dodávka - balíčky s čokoládou belgická, švýcarská prodej - luxusní čokolády Degustace

Vinařská společnost RÉVA RAKVICE s.r.o. obhospodařuje více než 120 ha vlastních vinic, které se rozprostírají na svazích Velkopavlovické vinné oblasti. Pěstování révy má v Rakvicích dlouholetou tradici. Vinařství RÉVA RAKVICE nabízí převážně vína -přívlastková, jakostní, odrůdová -víno révové -lahvové, lahvová vína -sudové, sudová ...

Vinotéka. Prodej: -K prodeji nabízíme sudová i lahvová vína vlastní produkce, zahraniční vína a sekty -doplňkový sortiment -someliérské potřeby -dárková balení vín. Připraveno příjemné posezení.

Vinotéka. Prodej: -K prodeji nabízíme sudová i lahvová vína vlastní produkce, zahraniční vína a sekty -doplňkový sortiment -someliérské potřeby -dárková balení vín. Možnost objednání vín z katalogu přes email Připraveno příjemné posezení.

Vinotéka. Prodej: -K prodeji nabízíme sudová i lahvová vína vlastní produkce, zahraniční vína a sekty -doplňkový sortiment -someliérské potřeby -dárková balení vín. Možnost objednání vín z katalogu přes email. Připraveno příjemné posezení.

E-shop s kvalitním moravským vínem. Nabízíme vína z vinařství Lahofer, Waldberg, BMVinařství, Hanzel, Špalek, Hort, Modrý sklep, Ampelos. Rozvoz v Hradci Králové a okolí zdarma.

Prodej, výroba: - maso, uzeniny. Další prodejna: - Hlinská 34, Oldřišov.

Obchodní společnost, prodej: - obiloviny, olejniny - solné produkty (jedlá, průmyslová sůl, solanka, posypová sůl) - uhlí - krmné suroviny. Sklad: - Petrovice u Karviné - tel.: 596 361 007

Vinařství. Výroba, prodej vína. Degustace max 25lidí, ochutnávka. Kapacita posezení 20 lidí. Roční produkce 11000 lahví. Kousek pod vrcholkem Babího lomu ve Strážovicích. Odrůdy vína: Bílé - Chardonnay, Rulandské šedé, Ryzlink rýnský, Sauvignon, Tramín červený Červené - Merlot, Rulandské modré Cuvée z bílých odrůd : CUVÉE CHAGRIS ( ...

Výroba - bezlepkové pečivo Výroba - bezlepkové potraviny a nízkobílkovinové výrobky směsi, mouky, těstoviny

Stramis drink. Distribuce, prodej, e-shop: - alkoholické nápoje - pivo, víno - káva, čaj - nealkoholické nápoje - pochutiny. Půjčovna, zapůjčení: - výčepy.

Prodej: - zdravá výživa Služby: - výživové poradenství

Výroba, prodej: - pekařské výrobky, pečivo - cukrářské výrobky.

Maloobchod, prodej: - potraviny - smíšené zboží.