Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Sýrárna, výroba, prodej: - ovčí, kravské sýry - ovčí mléko - jehněčí maso. Chov: - ovce, ovcí.

Prodejna. Maloobchod, prodej: -zahrádkářské potřeby -semena -sazenice -ovoce -zelenina -keramika.

Výživové poradenství, KetoDiet, jóga, reiki.

-Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Ubytovací služby -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních ...

Služby: - hostinec Pivovar, výroba, prodej: - pivo, piva

Maloobchod, e-shop: - zdravá výživa - BIO potraviny - bylinné, ovocné čaje.

Řeznictví, uzenářství, výroba: - maso, uzeniny - klobásy, salámy, uzené výrobky.

Řeznictví, výroba, výrobce: - uzeniny - uzenářské, masné produkty.

Lékárna, maloobchod, prodej: - léky, léčiva - výdej léků na předpis - volně prodejná léčiva - vitamíny - doplňky stravy - kosmetika - zdravotnické potřeby - autolékárničky, náplně do autolékárniček - homeopatika - bylinné čaje - veterinární léky.

Služby - výživové poradenství. E-shop - zdravá výživa - dietní potraviny.

Výroba, rozvoz: - hotová jídla, obědy, denní menu - studená kuchyně (obložené mísy, chlebíčky) - pečená kuřata, krůty, kolena, kýty - cateringové služby.

Ašská lékárna U Rentgena. Vydáváme léky na předpis. Volně prodejné léky, potravinové doplňky, kosmetiku a sportovní výživu.

Kavárna: - káva - čáj - zákusky - zmrzlina - koktejly Pražírna, e-shop: - káva

Služby: - ajurvédské masáže Prodej, e-shop: - ajurvédská kosmetika - bylinné kapsle - čaje - koření

Cukrárna s vlastní výrobou: -zákusků, dortů, točené a kopečkové zmrzliny. Vinárna: -kvalitní sudová vína vlastní produkce. Další prodejna: Národní třída Hododnín

Prodej, oprava, servis: Autorizovaný prodejce a servis STIHL, HONDA, VARI, VIKING, DAKR, AGADOS. Záruční a pozáruční servis. -přívěsy AGADOS, DAKR: -zemědělská technika -malá mechanizace -český cukr 50kg bal. -potřeby pro zemědělce a chovatele. Kvalitně ostříme všechny druhy řetězů (i na počkání). Výroba a úpravy: -řetězy na míru dle ...

Pekařská a cukrářská výroba: - dorty - svatební cukroví - chlazené listové těsto.

Nabízíme: - služby v oblasti léčby obezity. Sídlo firmy.

Dodávka: - mražené, chlazené potraviny.

Výroba: - sušené zeleniny a ovoce - ovocné koncentráty. Pěstování zeleniny.