Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Prodej zdravé výživy: - bio a nebio potraviny - bezlepkové potraviny - zelené potraviny - kojenecká i dětská výživa.

Penzion a kemp Javořice – ubytování na statku 5 km od Telče, agroturistika, dovolená na venkově. Prodej: -med -ovoce -jehňata k chovu, jehňata jatečná -kožešiny -deky z ovčí vlny -víno -ovocné mošty.

Distribuce, velkoobchod, import, prodej: - cukrovinky - bonbóny, lízátka - bonboniéry - želé - výrobky z hroznového cukru, čokolády - oplatky - sladkosti pro diabetiky, dia výrobky.

Služby - piknikové koše - příprava pikniků.

Prodej, maloobchod: -potraviny - smíšené szboží

Cukrářská výroba Horažďovice, Zámecká cukrárna. Výroba: - dorty, zákusky - DIA zákusky, dia dorty - svatební dorty tradiční i netradiční - vánoční čajové pečivo - vanilkové rohlíčky - kokosky - laskonky, větrníky - rolády, řezy - krajové speciality. Tým odborných cukrářek vyrábí klasické dorty a zákusky z původních ...

Firma Bezlepka působí na českém trhu s bezlepkovými potravinami 17 let. V současné době nabízíme v "kamenné" prodejně v Modřanech a v internetovém obchodě velmi široký výběr potravin pro bezlepkovou dietu, ale také pro nemocné s dalšími potravinovými alergiemi.

Maloobchodní síť prodejen. Prodej: - doplňky stravy a sportovní výživy: - vitamíny, minerály, zdravá výživa, kloubní preparáty, posílení zdraví, sportovní výživa - přípravky na hubnutí.

Pekárna, pekařství. Prodej, maloobchod: - pekařské výrobky - cukrářské výrobky.

Činnost: - křížkové vyšívaní - pečení dortů.

Maloobchod, prodej: - potraviny - smíšené zboží.

Vinařství. Výroba, prodej: - burčák - přívlastkové víno - víno- Rulandské Šedé, Pinot Noir klaret, Rulandské Bílé. Rodinné vinařství, nacházející se v malebné oblasti Českého Středohoří v regionu obce Malé Žernoseky. Výroba a prodej jakostních a přívlastkových vín. Možnost degustace, prohlídky ve vinném sklípku: - Nová, Malé ...

Zemědělská výroba (rostlinná, živočišná). Služby: - autodoprava - opravárenství - gastronomie - závodní stravování - prodej čerstvého hovězího a vepřového masa, vlastních výrobků z jatek, ze sýrárny, prodej vajec a mléka.

Mlékárna. Výroba, prodej: - mléčné výrobky - mléko, smetana - kysané výrobky (kysaná smetana, jogurty) - jogurtové mléko, acidofilní mléko, kefírové mléko nízkotučné, valašská kyška - bio jogurty, nápoje.

Velkoobchodní a maloobchodní prodej kvalitní belgické čokolády, čokoládových lanýžů a tyčinek. Nabízíme reklamní čokoládu v dárkovém balení pro cukrárny, kavárny, mléčné bary, ale i květinářství nebo prodejny s dárkovým zbožím. Dokážeme připravit čokoládové bonboniéry v barvách Vaší firmy, s potiskem Vašeho loga a značky.

Export, import, e-shop: - energetické nápoje CROWNS - prémiové ruské vodky - kubánský rum CANEY - ruské čaje - káva CEMATA, vermut PRIMAT.

Velkoobchodní prodej drogerie a kosmetiky i sušených plodů.

Hlavní činností společnosti je: - dovoz kávy - pražení kávy - balení kávy - skladová logistika - gastroservis. - dovoz cukrovinek Dr.Gerard