Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Pivovar, výroba: - pivo. Pivovarská prodejna: - tel.: 386 708 209

Internetový obchod, e-shop: - potravinové doplňky pro detoxikaci a očistu organismu.

Pivovar - výroba Lužinského piva. Restaurace, pivní bar.

Prodejna, eshop. Včelařské potřeby. Pro včelaře. -medomety, včelí úly, krmení včel, včelařské rámky -mezistěny "Stražisko" -potřeby pro práce s medem, práce se včelami, práce s voskem -pomůcky chov včelích matek, ochranné pomůcky -včelařské pomůcky -včelí produkty -propolis, med, medovina, mateří kašička, víčky ze včelího vosku, kosmetika ...

Výroba, e-shop: - pelmeně - vareniky - naložené maso - mletá masa - hovězí, vepřové, drůbeží maso - uzeniny.

Prodej, e-shop: - potravinové doplňky - sypané byliny

Inžinierska činnosť v oblasti stavebníctva Sprostredkovateľská činnosť v oblasti obchodu Sprostredkovateľská činnosť v oblasti stavebníctva Kúpa tovaru za účelom ďalšieho predaja, predaj tovaru a leasing (obchodovať s tovarom, na ktorý sa vyžaduje osobitné povolenie, možno len s tým povolením) dfdfd

Velkoobchod čajem a příslušenstvím. Kategorie zboží: -černé čaje -zelené čaje -polofermentované čaje -bílé čaje -dodatečně fermentované -aromatisované čaje -ovocné čaje -rostlinné čaje -balené -konvice, šálky, soupravy -čajové dózy a ostatní příslušenství -knihy o čaji.

Logistika. Možnost pronájem skladové prostory, výrobní haly. Usnadňuje firmám výběr dopravy pro jejich firmu. Prodej: -sýry, máslo, čerstvé vejce -kečup, hořtice -omáčky, víno a cukrovinky.

Firma Delpra dováží z několika evropských zemí trvanlivé výrobky vysoké kvality a skutečně vynikajících chutí. Jedná se především o Maďarsko, Belgii, Španělsko, Rakousko, Německo, Polsko a Itálii, spolupracuje s největšími obchodními řetězci v ČR, jako například Makro, Billa, Kaufland, Ahold, Spar. Zároveň je dodavatelem pro cateringové ...

Vyrábíme: - bagety - chuťovky - smažené řízečky - obložené mísy - minidezerty.

Specializovaná maloobchodní prodejna na doutníky, tabák, humidory, dýmky, zapalovače a další kuřácké potřeby. Doplňkový prodej kvalitních alkoholických nápojů a dárkového zboží.

E-shop, prodej italské speciality - sýry - italské uzeniny - těstoviny - olej, ocet - čokoládové pochutiny - káva - koření - víno.

Výroba, prodej - pečený čaj - domácí sirupy - hrušková povidla - marmelády.

Činnost: - zpracování, bourání masa - porážka

Výroba a prodej nakládaných specialit - Tygři v láhvi - utopenci - nakládaný hermelín - masové karbanátky - slanečkový salát.

Ekologické centrum: - ekofarma - obilí, ovoce, zelenina v biokvalitě Biopekárna: - slané, sladké pečivo - mlýn

Pražení, distribuce: - káva Leonora.

Ekologická farma, služby: - chov hovězí dobytek, skot - prodej bio masa Ubytování: - penzion - restaurace s kapacitou 24 míst Jezdecký klub. Další služby: - příměstské tábory - výuka jízdy na koni - kurzy vaření - zážitkové programy.

Pivovar, výroba: - pivo, piva Služby, ubytování: - hotel - restaurace

Prodej - potraviny - pekařské výrobky, pečivo. Další prodejny: - Čemínská 21, Touškov, tel. 377 922 269 - Gerská 15, Plzeň, tel. 730 126 777 - Lábkova 38, Plzeň, tel. 377 383 273 - Papírnická 3, Plzeň, tel. 734 730 020.