Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Výroba, velkoobchod, distribuce: - aquamaty, výdeje vody - balen voda - sirupy, instanty.

Výroba: - přírodní produkty s beta glukanem z hlívy ústřičné Poradna: - léčba pomocí přírodních produktů s beta glukanem z hlívy ústřičné E-Shop: - sirupy - přírodní kosmetika - dětská řada - pro zvířátka.

Dovoz a distribuce: - potravinové doplňky - léky - kosmetické prostředky.

Dovoz, import, distribuce: - sýry - mlékárenské výrobky - chlazené potraviny.

Obchod s mlékem, mléčnými výrobky, komoditami a obchod s rostlinnými oleji.

Pivovar, minipivovar, výroba: - pivo, piva Pivovarská hospoda tel.: 724 710 225

Výroba, prodej: - sýry - brynza - nakládané sýry - výrobky z mléka (ovčí, kravské, kozí).

Mlékárna. Dodávka: - mlékárenské a potravinářské výrobky. Výroba: - pomazánkové máslo - tvarohové dezerty - Mozzarella - sýr DUKO - smetanové krémy.

Velkoobchod, prodej, e-shop: - džusy, nektary a ovocné nápoje Jumex

Maloobchod : - potraviny, smíšené zboží - průmyslové zboží, drogerie - stavebniny - diskontní prodejny Velkoobchod: - potraviny, ovoce, zelenina, mléčné výrobky - průmyslové zboží denní potřeby a jiné - veškerý sortiment Velkoobchodní sklad, Na Zámostí 271tel:469311545 fax:469311545 Sklad ovoce a zeleniny, Rváčovská 293 ...

Nabídka vepřového, hovězího, drůbežího masa, salámů, paštik, šunky, párků, vinných klobás a uzeného masa.

Velkoobchod, maloobchod brusného a řezného materiálu. Brusný a řezný materiál který máme na skladě, expedujeme do 48 hodin. Zboží které nevyhovuje je možné do 14-ti dnů vrátit. Nabízíme kvalitní výběr kotoučů: - abrasivní kotouče - řezné kotouče - brusné kotouče - lamelové kotouče - stacionární kotouče - Strip&Clean ...

Řeznictví - masné výrobky jsou vyráběny výhradně z masa českého původu.

Prodej a výroba: - uzeniny - maso - masové konzervy - šunkové výrobky - zrající klobásy.

Výroba, prodej: - masné výrobky - vepřové maso, hovězí a telecí maso - vepřové droby, syrové sádlo - mletá masa, marinovaná masa - telecí a hovězí droby - uzená masa, jehněčí a skopové maso - uzeniny - měkké a trvanlivé salámy - grilovací klobásy, vinná klobása - špekáčky, párky - staročeská šunka na objednávku.

Firma sa zabývá výrobou a prodejem čerstvého vepřového a hovězího masa a uzenin. Výrobků vlastní výroby - salámy, párky, klobásy, tlačenky, paštiky...

Výroba a distribuce čerstvého masa a uzenářských výrobků.

Výroba mléčných produktů: - sušená mléka - zahuštěná mléka - kondenzovaná neslazená mléka - ochucená mléka - trvanlivá mléka -trvanlivé smetany - smetany do kávy - máslo - zmrzlinové směsi

Výroba kombuchových nápojů, octa a doplňků stravy.

Prodej: - rakytníkové, brusinkové a borůvkové produkty

DIA FOOD - diabetické potraviny Prodej: - dezerty, pudinky, zmrzliny a topy - pralinky a bonboniéry - slaná kuchyně - umělá sladidla - ovocné džemy.

Výroba a prodej: - syřidla - sýrařské plachty - pomocné látky - produkty pro domácí přípravu mléčných produktů - průmyslové mixery, cuttery a termizéry - kompletní strojní výbava pro výrobu, zpracování a balení másla.