Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vinotéka, maloobchod, prodej: - víno, vína.

Internetový obchod, e-shop: - maďarské koření - maďarské speciality.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků Prodej kvasného lihu, ...

Provoz internetových obchodů. Internetový obchod, e-shop: -vlněné deky, polštáře. -ortopedické matrace. -kosmetika. -módní doplňky. -hodinky. -potravinové doplňky. -kuchyňské roboty zn. Ronic. -vakuové baličky potravin. -kuchyňské spotřebiče. -spotřební elektronika. -autodoplňky. -nářadí.

Služby v oblasti stravování: Obědy v jídelně, obědy s dovozem, výroba studené kuchyně Oslavy, svatby - sál 120 míst. Provozovna: Družstevní - bývalé JZD Vlára, nyní průmyslová zóna Slavičín-Hrádek.

Výroba mlýnských výrobků - pšeničné, žitné, kukuřičné mouky, mouky pro pekařské účely, pro speciální účely, mouky spotřebitelsky balené -mlýnské suroviny do krmných směsí pro živočišnou výrobu (šrot, otruby).

Velkoobchod, maloobchod: - Včelařské potřeby - Včelí a přírodní produkty - Kosmetika - Eshop - zásilkový prodej pro ČR a SR. - Export do evropských a mimo evropských zemí

Jednota. Maloobchod, prodej: - potraviny - drogerie - smíšené zboží.

Prodej - ekologicky šetrné drogistické zboží - biopotraviny

Činnost: - dovoz čerstvého ovoce do firem.

Prodáváme 8000 bílých, červených a růžových vín světa, vinotéky, šampaňské, stojany, sklenice. Lze ochutnat moravská vína Ryzlink vlašský, rýnský, Müller Thurgau, Veltlínské zelené i červené, Pálava, Frankovka, Cabernet sauvignon růžové, moravské Chardonnay šumivé, Rulandské šedé, bílé, modré ledové, Modrý Portugal, slámové, champagne suché. ...

Výroba, prodej, e-shop - potravinové doplňky - minerály - kloubní výživa - vitamíny - rostlinné výtažky a extrakty. Výrobní závod a prodejna - Masarykova 975/4, 252 19 Rudná u Prahy - tel. 311 610 254 - p. Vladimír Kocián - tel. 721 811 323 - provozní doba prodejny: po - pá: 9:00 - 15:00 hod.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: - solné lampy - přírodní sůl Cereus - čakrové svíčky - potravinové doplňky.

Pěstitelská pálenice. Pěstitelské pálení ovocných kvasů. Výroba ovocných destilátů.

Sýrárna - výroba, prodej: - extra tvrdý dlouhozrající sýr GRAN MORAVIA. Maloobchodní prodej: - Ostružnická 12, Olomouc, 585242931.

BIO potraviny: - goji - instantní kaše - luštěniny - mouky, ořechy - rýže, semínka - sladidla - snídaňové cereálie. Bylinné doplňky: - tinktury - léčebné kůry.