Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Maloobchodní síť prodejen s doplňkami stravy a sportovní výživy.

Jsme největší maloobchodní síť s doplňky stravy a sportovní výživou.

Specializovaný prodej doplňků stravy a výživy pro sportovce.

Prodej: - doplňky stravy a sportovní výživy - vitamíny, minerály, zdravá výživa, kloubní preparáty, posílení zdraví -přípravky na hubnutí.

Nabízíme vše pro sport, zdraví, krásu a aktivní životní styl.

Výroba, prodej: - potraviny - sypké, suché směsi - vanilkový cukr, kypřící prášek - želírovací přípravky - moučníky - bramborové směsi.

Výroba, distribuce - originál ruská zmrzlina - ovocné sorbety a zmrzliny Kubík.

Velkoobchod a poradenství - mléčné výrobky - zmrzlina

Prodej: - americké cukrovinky - čokolády - omáčky a sirupy - čaje a horké nápoje.

Dodávka - ledovcová voda v luxusních skleněných barelech, skleněných lahvích a permanentní termo lahvi.

Výroba, zpracování vajec: - sušené vaječné výrobky sušená vaječná směs, sušený vaječný žloutek, sušený vaječný bílek, sušený vaječný bílek se zvýšenou šlehatelností - tekuté vaječné výrobky melanž, pasterovaný žloutek, pasterovaný bílek - majonézy a tatarské omáčky.

E - shop: - produkty na podporu zdraví oblast ortopedie Výroba: - inovativní produkty na podporu zdraví Prodej: - produkty na podporu zdraví (oblast ortopedie) Virtuální ortopedická ambulance.

Prodej: - chytrá houba - doplňky stravy - zubní hygiena

BELGICKE-PIVO.CZ Společnost se zabývá dovozem speciálních belgických piv na český a slovenský trh.

Služby: - technicko-technologické poradenství v oblasti výroby piva a sladu - školení degustátorů - vypracování posudků a expertíz - účast v degustačních komisích

Dovoz a distribuce potravinářských produktů se zaměřením na zdravou výživu.

Obchodní společnost pro zemědělské produkty, dovoz, vývoz, tuzemský obchod a zprostředkování. Zemědělská výroba: - výkrm jatečních zvířat - odchov telat - produkce prasat. Hovězí dobytek, prasat. - telata - zástavový skot - jateční býci - jatečné jalovice - plemenné jalovice - selata - jatečná prasata. Maso a ...

Prodej: - japonské potraviny - jídla ve stylu japonské kultury - pomůcky na vaření E-shop JAPA FOODS - japonské potraviny

Prodej: - zdravá výživa, doplňky a biopotraviny

Služby: - obchod s vínem a lahůdkami z Bulharska

Katalog obsahuje nabídku chlazených i mražených ryb, jak sladkovodních, tak i mořských. Dále nabízí mořské plody, drůbež, hovězí maso, houby a asijské produkty.

Internetový obchod, e-shop: - sportovní výživa - proteiny, sacharidy - iontové nápoje.