Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Služby: - nápojový servis pro všechny typy kancelářských klientů - suroviny do automatů

Prodej nutričně vyvážené stravy bez chemických přísad .

Internetový obchod, e-shop: - Ajurvédské produkty, kosmetika, doplňky stravy - vonné tyčinky.

Dodavatel, prodej: - sušená šunka Jamón.

Společnost KaKa CZ s.r.o. (vyslovujte prosím „koko“) patří k nejvýznamnějším dodavatellům margarínů a ztužených tuků pro pekaře a cukráře, ale také pro domácnosti na českém trhu. Zákazníkům nabízíme naše výrobky pod značkami, Favorit, Alfa, Stella extra, Diana, Bianka, Omega, Ceres soft. a Vive BIO.

Pivovar, výroba, prodej: - pivo, piva

V příjemném prostředí si můžete vybrat dobrotu přesně podle Vaší chuti, ať už se jedná o slané pečivo či sladké zákusky.Naše výrobky jsou vyrobeny z kvalitních a čerstvých surovin a pečeme přímo v prodejně. Naším cílem je vždy spokojený zákazník. Vybrané pečivo či zákusky pro Vás upečeme, nachystáme a zabalíme Vám je s sebou. U nás máte jistotu, ...

V sýrárně Fransýr najdete nejen velký výběr kvalitních francouzských sýrů, ale i z ostatních zemí, francouzské uzeniny, paštiky, pečivo a rozmanitý výběr francouzských vín. Náš personál Vám ochotně poradí a pomůže ve Vašem výběru. Prodejny Pasáž Lucerna Vodičkova 34, Praha 1 Po-Pá : 10h-20h So : 10h-19h Farmářské trhy ...

Internetový obchod, e-shop: - potravinové doplňky.

-Výroba potravinářských a škrobárenských výrobků -Velkoobchod a maloobchod

Prodej: - ženšenové čaje - ženšenové koncentráty - kořeny z šestiletého ženšenu

Prodej: - bylinné sirupy - dobroslad: výtažek z ječmenného sladu

Prodej: - originální produkty značky P. Jentschura

E - shop: - čaje - čajové směsi - čajová škola - čajový catering

Velkoobchodní prodej: - šťávy a koncentráty z tropického ovoce - 100% koncentráty - přírodní pyré - horké nápoje. Prodej pracovních oděvů a obuvi.

Linea Naturale - MARTIN INTERAMERICANA s.r.o. Prodej: - bio