Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
E-shop: - káva - kávovary - horká čokoláda

ZDRAVÍ - KONDICE - ENERGIE Poradenství v oblasti zdravého životního stylu a správných stravovacích návyků. Poradíme jak zdravě snídat, starat se o pleť, stravovat se při sportování.

Balíci služby a kompletace, logistika a skladování, správa a údržba budov, elektromontážní práce, zámečnícka výroba, minipivovar Všerad.

Velokoobchod, internetový obchod. Dovoz a prodej sušeného masa: -BEEF JERKY -BILTONG -sušené ryby, mořské plody -lahůdky Největší výběr sušeného masa jerky a biltong na českém trhu! -Nevíte si rady s dárky? Obdarujte své blízké luxusními pochoutkami! -Chcete oslnit přátele novými a neobvyklými delikatesami? -Snažíte se zhubnout a ...

Prodej: - pivo sudové - pivo lahvové - limonády - víno - lihoviny -nealkoholické nápoje. Služby: - zapůjčení výčepních a chladících zařízení, centrál.

Jsme jedna z nejdéle fungujících pražíren v ČR. Za víc jak 25 let pražení kávy, nám prošly rukama a také pražičkou, stovky kvalitních druhů káv. Dokonalým pražícím postupem Vám zprostředkujeme maximální kávový zážitek.

Společnost Klášterecké oplatky s.r.o. se specializuje na výrobu lázeňských oplatek. Naše lázeňské oplatky jsou klasický český výrobek, který má dlouholetou tradici. Vyrábíme lázeňské oplatky a trojhránky podle tradiční receptury. Dodáváme je v několika různých druzích a variantách, čtyři druhy kulatých spékaných oplatek s cukrovým prosypem, tři ...

Vinotéka Vinařský grunt Brumovín. Prodej: -sudová, lahvová vína - bílá, červená. Jaká vína nabízíme: - Rulandské bílé, Rulandské šedé, Neuburské, Ryzlink vlašský a rýnský, Sauvignon, Sylvánské zelené, Müller-Thurgau, Veltlínské zelené, Iršai Oliver - Frankovka, Dornfelder, Alibernet, Svatovavřinecké, Zweigeltrebe, Cabernet Moravia.

Služby: - osobní trenér - fitness instruktor FitKoloběh - jízda a cvičení na koloběžce s lektorem.

Prodej, e-shop - bioovoce a biozelenina - biobedýnky a biotašky plné sezónní zeleniny a ovoce.

Výroba: - pivo. Pivní lázně - Mořské lázně: - masáže - koupele - relaxační a wellness aktivity. Kvasnicové pivo. Dětské zábavní centrum. Albert Málek restaurant. Málkova čokoládovna.

Pálenice, pálení ovocného kvasu. Lihovar. Výroba strojů a zařízení pro zemědělství. Dopravní technika pro zemědělství. Ubytování - 2x dvoulůžkový pokoj s možností přistýlky. Výroba ocelových hal.

Provoz eshopu Anekupto.cz -doplňky stravy -kosmetika

Největší dovozce a distributor světových vín a destilátů do České a Slovenské republiky.

E-shop: - ovoce - zelenina - maso, uzeniny - BIO potraviny - koření - marmelády - BIO víno - kozí mléko - sýry - med - zeleninové bedýnky a tašky

Velkoobchod s mléčnými výrobky - mléko - jogurty, smetana - zakysané mléčné výrobky - tvarohy - sýry - másla, tuky

Výroba Klopina: - müsli tyčinky Fit, Fit nature, Fit Bio, Fit fruit Bio, Fit fruit, Fit fruitík, go, Simply nut, Challenger a snídaňové cereálie Fit snídaně - více na www.fit.eu Výroba Šumvald: - Bersi snacky, krekry, křupky s různými příchutěmi.Také v BIO kvalitě. - Bersi cereálie čokoládové, medové, s ovocnými příchutěmi, s příchutí ...

Catering, gastronomické služby, zajištění slavnostních pohoštění: -rauty -recepce -bankety -zahradní slavnosti včetně stanů -party servis. Kompletní zajištění prezentačních akcí, firemních akcí-slavností, otevírání nových prostor, svatby, promoce, obchodní jednání. Vše na klíč. Výroba, dovoz: -studená kuchyně: -chlebíčky, ...