Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mražené potraviny, dodávka, prodej - chlazené a mražené maso drůbeží, hovězí, vepřové, ryby - mražená zelenina a ovoce. Sklad: Mrazírna SOFIL Přerušená 189/4 160 00 Praha 6 - Suchdol

Výroba, prodej, distribuce potravinářských výrobků - Luhačovické brambůrky - Cyrilovy brambůrky - suché plody - pekařské tyčinky - snacky - cibulové kroužky

Premium Events Poskytuje svým klientům profesionální Event full servis, se zaměřením na degustace ušlechtilých destilátů a vín, autentické latino akce a specializovaný catering. Specializací je prezentace a degustace doutníků včetně ukázky výroby - balení doutníků. Premium Gastro Má za cíl poskytovat vysoce kvalifikované služby v oblasti ...

Dovoz, distribuce: - vína - destiláty - likéry

Prodej, e-shop: - korálky, pedig, fimo - ubrousky - korálky - bižuterní komponenty - polystyrenové výlisky - předměty k dekoraci - knoflíky - bižuterie - Yankee Candle. - chilli Kurzy: - košíkaření - korálkování.

Cukrárna. Výroba, prodej: - zákusky - cukrovinky - dorty.

Cukrárna Eiscafe Delikana. Výroba cukrářských výrobků, dortů a zmrzlin.

Pečení dortů a cukroví pro Přerov a okolí. Prodej: - marcipánové a ostatní ozdoby, designové prvky, polevy a potřeby pro cukráře a cukrářky. - potahové a modelovací hmoty. Obchodní společnosti LYONES (slevy a akce).

Distribuce: - těstoviny - rostlinné krémy, omáčky, olivové oleje - sterilizovaná zelenina.

Prodej slané a sladké pečivo. Pekárna

Prodej, rozvoz: - barelová voda, výdejníky a kojenecké vody značek Fromin a Horský pramen.

Výroba: -mražené pekařské a cukrářské polotovary: -šátečky, hřebeny, záviny, šneky, croissanty, bagety. -listové těsto.

Cateringové služby: - zajištění občerstvení, pohoštění - společenské akce - narozeninové oslavy - svatby - bankety - jubilea - recepce. Řeznictví.

Výroba, prodej: - sirupy - marmelády - med.

Rodinná farma. Chov: - kozy - ovce - krávy Výroba: - sýr.

Chov: - včely - drůbež (husy, kachny, krůty) Výroba, prodej: - med. Ubytování: - tel.: 775 757 412

Masná výroba, řeznictví, uzenářství: - maso - uzeniny.

Služby: - rehabilitace - elektroterapie - laseroterapie - kryoterapie - pilates - potravinové doplňky. Rehabilitační ambulance: Komenského 821, Trutnov

Včelařská výroba a prodej včelařských produktů - medovina - koplenové úly - med.

Služby: - cukrárna. Výroba: - dorty - cukroví - koláče - chlebíčky - láhůdky.

Farma Mejsnar Výroba: - mléčné výrobky - mléko - smetana - sýr - tvaroh - kefír - jogurt. Služby: - rozvoz mléčných výrobků do domu - senážování, sekání, shrnování, lisování, balení do fólie, převoz sena a slámy.

Cukrářská výroba Katrin: - svatební, narozeninové, firemní dorty - dorty v dekorované čokoládě - dezerty a zákusky, svatební cukroví, vánoční cukroví, trvanlivé čajové pečivo.