Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
BIO obchod -nabídka produktů z českých ekofarem -Bio kosmetika -ekodrogerie

Vinotéka Kroměříž. Prodej: -sudová, lahvová vína - bílá, červená. Jaká vína nabízíme: - Rulandské bílé, Rulandské šedé, Neuburské, Ryzlink vlašský a rýnský, Sauvignon, Sylvánské zelené, Müller-Thurgau, Veltlínské zelené, Iršai Oliver - Frankovka, Dornfelder, Alibernet, Svatovavřinecké, Zweigeltrebe, Cabernet Moravia.

Společnost se zabývá zpracováním, prodejem a nákupem masa. Nakupujeme zvířata od tuzemských chovatelů a porážíme je ve vlastních porážkách.Veškerý sortiment, který vyrábíme je z prověřeného kvalitního masa, které splňuje veškeré normy EU. Maso dodáváme v kuchyňské úpravě, porcované a vakuované. Výroba se zaměřuje na široký sortiment masných ...

-Zprostředkování obchodu a služeb -Maloobchod s nápoji

Řeznictví, bourání a prodej masa stylem Halal. Prodej: -orientální zboží

Maloobchod: - biopotraviny - zdravá výživa - doplňky zdravé výživy - čaje, masti, kosmetika - literatura - přírodní výživa pro makrobiotiky.

CoffeeMarket.cz Cukrárny a kavárny

Maloobchod, prodej, služby: - směnárna - cigarety - alkoholické nápoje - dálniční známky.

-Velkoobchod a maloobchod Hostinská činnost -Pekařství, cukrářství -Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Výroba, distribuce a prodej: -káva Alfredo -čaj EILLES TEE -čokoláda Eilles

Velkoobchod:tabák a alkohol -cigarety, tabák, doutníky -zapalovače -dýmky -pohlednice, přání -hrací karty -foto alba -foto-kino -barevné filmy -dopisní papíry -káva -alkohol -prodej telefonních karet -prodej tabákového zboží

-Hostinská činnost -Pekařství, cukrářství -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Zakázková výroba - dorty - řezy - zákusky - perníčky - koláče

Jihoamerická vína: - ochutnávky vín - Familia Schroeder - Santa Ema. Speciality: - pochoutky k vínu - džemy, marmelády - ovocné, zeleninové zavařeniny, kompoty - olivové oleje.

-Bar, herna -Hostinská činnost -Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Výroba: - líh - všechny druhy - obilní destilát - Kosher líh - organominerální hnojivo-ORGAMIN - ocet 10% ve velkém balení. Prodej všech druhů lihu.

Česká potravinářská firma. -vývoj nových výrobků -poradenství v oblasti návrhu receptur a technologických postupů výroby všech potravinářských výrobků

Cukrovinky.net Dovoz a distribuce cukrovinek na území České a Slovenské republiky.

Dovoz, prodej, velkooobchod: -vína, sekty, aperitivy -rozvoz do domu -ochutnávky -vinotéky, prodej vína

E-shop: - káva - čaj - čokoláda - kokosový cukr - šálky a konvičky - krabičky na čaj - přírodní koupele

Dovoz a prodej alkoholických či nealkoholických nápojů z Ukrajiny.

-Realitní činnost -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím