Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Činnost: - dovoz tradičních slovenských uzenin

Půjčovna, pronájem: - elektrický výčep - párty pípa - malý i velký mobilní univerzální gril - mobilní kovová udírna - džbány, sklenice na víno, pivo, skleněné hrnky na kávu, čaj - půjčujeme na kusy. Prodej: - sudová piva - 50l, 30l, 15l - sudové limonády - kofola, malinovka, kombajnerka, hrozen bílý - plastové jednorázové ...

Velkoobchod, distribuce, maloobchod, prodej: -velkoobchodní prodej alkoholické a nealkoholické nápoje, prodej tabákové výrobky, cukrovinky, a další sortiment pro restaurace a potravinářské obchody. -alkoholické nápoje, alkohol, destiláty -tabákové výrobky, cigaretový tabák, lulkový tabák, cigarety všechny značky, kuřácké ...

Prodej - léčivé rostliny: - byliny - čaje, tinktury, sirupy - tinktury z pupenů Mgr. Podhorná - oleje, masti - vitamíny - přírodní kosmetika - přípravky Dědka kořenáře - tradiční čínská medicína - zdravá výživa.

Společnost ČESKÁ VČELA s.r.o. se zabývá výrobou a prodejem medoviny, nápojem našich předků. Naší medovinu vyrábíme pouze z kvalitních surovin a hlavně z toho nejkvalitnějšího křivoklátského medu. Pro výrobu používáme, starý, již lety prověřený recept, který je uplatněn do nejmodernějších technologií. K výrobě samotné medoviny se používá voda, ...

Prodej, e-shop - produkty tradiční čínské medicíny - potravinové doplňky.

Distribuční a poradenské centrum zaměřené na: - wellness životní styl - e-shop a odborné poradenství v oblasti nutričních programů zdravé výživy, sportovní výživy, regenerace organismu, redukce a regulace váhy, celkové péče o tělo, pleť a zdraví.

Cukrárna Eiscafe Delikana. Výroba cukrářských výrobků, dortů a zmrzlin.

Vinotéka. Prodej - lahvová a sudová stáčená vína z vinařství z Čech a Moravy.

Prodej: - čerské sladkovodní a mořské ryby - kapr obecný, candát obecný, pstruh duhový, losos, pražma, mořský vlk, tuňák, sumeček africký, okoun nilský, treska, obecná, treska tmavá, halibut grónský, tuňák žlutoploutvý - mořské plody.

E-shop, internetový obchod: - sportovní výživa - výživové doplňky pro sportovce - fitness vybavení - fitness oblečení - doplňky. Provozovna: ProteinBar V mezihoří 2448/6 180 00 Praha 8

Velkoobchod, prodej mražené: -ovoce -zelenina - ryb a drůbeže.

Farma Vícemil - ekofarma. Pěstování potravin bez chemického ošetření: - zelenina - bylinky - bobuloviny - ovoce.

Prodej, e-shop a degustace čokolády, kávy a vína - 300 druhů nejlepších světových čokolád - 60 druhů výborné světové čerstvě pražené kávy - vína z jižní Moravy a jižní Francie.

E-shop: - čokoládové dárky - dárkové koše - čokoláda - marcipán

Prevádzanie účtovníckych prác Veľkoobchod so zeleninou, ovocím a zemiakmi Sprostredkovanie obchodu s OZ,zmieš.tovarom,knihami,časop.

Zakázková výroba: - potravinové doplňky - doplňky stravy - kosmetické přípravky, kosmetika - veterinární přípravky.

Vinařství: - vinný sklípek - degustace vín - prodej vína, e-shop.