Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Internetový obchod kepasa.cz nabízí „vše pro ty, kteří preferují zdravý životní styl“. V nabídce se nachází ekologické domácí přístroje a spotřebiče, ekodrogerie, přírodní biokosmetika, doplňky stravy, zdravá výživa a mnoho dalších produktů. Náš sortiment neustále rozšiřujeme o nové produkty a služby. Zákazníkům se snažíme poskytovat komplexní ...

Hostinská činnost -Zprostředkování obchodu a služeb -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Poskytování technických služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

-pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor

-Řeznictví a uzenářství -Hostinská činnost -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Cateringové služby

Prodej kvasného lihu, likérů a kávy

Prodej, e-shop: - zdravá výživa - ekodrogerie - přírodní kosmetika - zelená lékárna Prodejny: Chrudim, Havlíčkova 146 tel.: 737 329 825 Pardubice, Sladkovského 410 tel.: 736 211 533

Služby: - pivní lázně - penzion - restaurace. Pivovar, výroba: - pivo.

velkoobchod zprostředkování obchodu balící činnost

E-shop: - káva - kávovary - horká čokoláda

ZDRAVÍ - KONDICE - ENERGIE Poradenství v oblasti zdravého životního stylu a správných stravovacích návyků. Poradíme jak zdravě snídat, starat se o pleť, stravovat se při sportování.

Balíci služby a kompletace, logistika a skladování, správa a údržba budov, elektromontážní práce, zámečnícka výroba, minipivovar Všerad.

Velokoobchod, internetový obchod. Dovoz a prodej sušeného masa: -BEEF JERKY -BILTONG -sušené ryby, mořské plody -lahůdky Největší výběr sušeného masa jerky a biltong na českém trhu! -Nevíte si rady s dárky? Obdarujte své blízké luxusními pochoutkami! -Chcete oslnit přátele novými a neobvyklými delikatesami? -Snažíte se zhubnout a ...

Prodej: - pivo sudové - pivo lahvové - limonády - víno - lihoviny -nealkoholické nápoje. Služby: - zapůjčení výčepních a chladících zařízení, centrál.

Jsme jedna z nejdéle fungujících pražíren v ČR. Za víc jak 25 let pražení kávy, nám prošly rukama a také pražičkou, stovky kvalitních druhů káv. Dokonalým pražícím postupem Vám zprostředkujeme maximální kávový zážitek.

Společnost Klášterecké oplatky s.r.o. se specializuje na výrobu lázeňských oplatek. Naše lázeňské oplatky jsou klasický český výrobek, který má dlouholetou tradici. Vyrábíme lázeňské oplatky a trojhránky podle tradiční receptury. Dodáváme je v několika různých druzích a variantách, čtyři druhy kulatých spékaných oplatek s cukrovým prosypem, tři ...

Vinotéka Vinařský grunt Brumovín. Prodej: -sudová, lahvová vína - bílá, červená. Jaká vína nabízíme: - Rulandské bílé, Rulandské šedé, Neuburské, Ryzlink vlašský a rýnský, Sauvignon, Sylvánské zelené, Müller-Thurgau, Veltlínské zelené, Iršai Oliver - Frankovka, Dornfelder, Alibernet, Svatovavřinecké, Zweigeltrebe, Cabernet Moravia.

Služby: - osobní trenér - fitness instruktor FitKoloběh - jízda a cvičení na koloběžce s lektorem.

Prodej, e-shop - bioovoce a biozelenina - biobedýnky a biotašky plné sezónní zeleniny a ovoce.

Výroba: - pivo. Pivní lázně - Mořské lázně: - masáže - koupele - relaxační a wellness aktivity. Kvasnicové pivo. Dětské zábavní centrum. Albert Málek restaurant. Málkova čokoládovna.

Pálenice, pálení ovocného kvasu. Lihovar. Výroba strojů a zařízení pro zemědělství. Dopravní technika pro zemědělství. Ubytování - 2x dvoulůžkový pokoj s možností přistýlky. Výroba ocelových hal.