Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Pořádání - kongresy pro lékaře E - shop - potravinové doplňky Kurzy - pro nutriční terapeutkyvzdělávání - v oblasti zdravé výživy Nutriční poradna E-shop - potravinové doplňky Nutriční poradna

Velkoobchodní a maloobchodní prodej ovoce a zeleniny.

Prodej, maloobchod: - kancelářské potřeby - papír, obálky, bloky - výpočetní a kancelářská technika - občerstvení a nápoje - drogerie a úklid - elektronika, foto a optika.

Jatka: -porážka jatečních zvířat. Výroba a zpracování masných produktů.

Cukrářská výroba. Trvanlivé pečivo, piškotové pečivo, dorty, zákusky, cukrovinky, řezy, rolády, směs zákusků balená, rumové koule, čajová marína.

Cukrárna - výroba domácího cukroví, dortů, zákusků, řezů - v nabídce různé druhy kávy, zmrzliny.

Nabízíme Vám již od roku 2004 služby v oblasti produktů zdravé výživy.

Jsme společnost zabývající se prodejem českých a zahraničních piv jak lahvových tak sudových. Nabízíme degustaci, semináře a pivní besídky.

Výroba, prodej a distribuce nano impregnací na textil, sklo, keramiku, beton, kámen, antigraffiti, nanopena, domácí solné jeskyně, bio produkty pro zdraví, léčivé čaje, byliny jednodruhové, prádlo se stříbrem, koloidní stříbro, koloidní zlato, kolidní zinek, nano kosmetika, antibakteriální prádlo, bylinná kosmetika, vyhřívané oděvy a mnoho dalšího ...

Prodej: - čerstvé a mražené lesní borůvky.

E-shop, internetový obchod: - přírodní doplňky stravy - nápoje - přírodní kosmetika - esoterika - knihy - ekologická drogerie - přístroje pro zdraví.

E-sho, prodej - potřeby a oblečení pro miminka - přebalovací podložky - zdravé potraviny pro děti - autosedačky, kočárky, nosítka - hračky.

Vinařství: - výroba vína - poradenství při zakládání vinařství - degustace - výroba firemního vína.

Výroba, prodej: - dorty - cupcakes - sušenky, cookies - cake pops, lízátka - figurky

Prodej: - chovatelské potřeby

E-shop: - francouzské lahůdky - sýry - klobásky - paštiky - sušená šunka

Výroba, prodej: - dárkové koše - balíčky - kazety - dárkové kytice z bonbonů, cigaret, klobás Prodej: - hrací skříňky

Pražírna kávy Obchod - káva, čaj, kakao, cukrovinky. Porcelán na přípravu kávy a čaje. Kávové a čajové filtry, odvápňovací přípravky do kávostrojů, ruční mlýnky na kávu, french pressy, drippery. Kavárna Nápojové automaty - prodej, pronájem, operating, servis Profesionální přístroje na přípravu espressa E-shop: - káva - čaje - ...

Výroba, distribuce hotových, sterilovaných cestovatelských jídel.

ADVANCE nutraceutics se zabývá výrobou a prodejem kvalitních potravinových doplňků.

Přírodní suroviny pro potravinářství, farmacii, kosmetiku a chemický průmysl