Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Pražírna kávy, kavárna, restaurace. E-shop - zrnková káva.

Maloobchod, prodej: - potraviny - smíšené zboží.

Ubytování, celoroční provoz: -14 jednolůžkové pokoje v ceně 850 Kč se snídaní -55 dvoulůžkových pokojů v ceně 1290 Kč se snídaní -apartmá v ceně 2500 Kč se snídaní -všechny pokoje jsou vybaveny sprchovým koutem, WC, telefonem a barevnou satelitní televizí, zvířata za poplatek 100 Kč Hotelové služby poskytované zdarma k ubytování: ...

Someliér akce Vinotéka Praha 2 také umožní sejít se skupince cca 10 až 20 lidí, kdy je přítomen i someliér. Při této události máte možnost ochutnat z široké nabídky vín a samozřejmě vychutnat si k němu skvělé sýry a báječné klobásky.

Výroba na zakázku: -potraviny, lahůdky -obložené chlebíčky -saláty -obložené mísy Maloobchod, prodej: -pečivo -cukrovinky -koláče -zmrzlina -káva, čaj. Pohostinství: -bufet, rychlé občerstení.

Stáčírna - pramenitá voda Skalní pramen. Prodej: - balená pramenitá voda - 18, 9 l nebo 11, 3 l - automaty, stroje na ohřev a chlazení vody – všechny typy - držáky na kelímky - přenosové držáky a vozíky na barely Vlastní výroba: - vyfukování barelů - víčka. Služby: - desinfekce barelů - sanitace automatů - oprava, servis ...

Velkoobchod, e-shop s čaji Chelton a JaF - sypaný čaj - černý, zelený čaj. Vzorková prodejna: Kostelní 148 (nad náměstím) Beroun

Výroba, velkoobchod, prodej, e-shop - potravinové doplňky - vitamíny, minerály - výživa kloubů a šlach - probiotika - proteinové nápoje - aminokyseliny a deriváty - iontové přípravky.

Mražené potraviny, dodávka, prodej - chlazené a mražené maso drůbeží, hovězí, vepřové, ryby - mražená zelenina a ovoce. Sklad: Mrazírna SOFIL Přerušená 189/4 160 00 Praha 6 - Suchdol

Výroba, prodej, distribuce potravinářských výrobků - Luhačovické brambůrky - Cyrilovy brambůrky - suché plody - pekařské tyčinky - snacky - cibulové kroužky

Premium Events Poskytuje svým klientům profesionální Event full servis, se zaměřením na degustace ušlechtilých destilátů a vín, autentické latino akce a specializovaný catering. Specializací je prezentace a degustace doutníků včetně ukázky výroby - balení doutníků. Premium Gastro Má za cíl poskytovat vysoce kvalifikované služby v oblasti ...

Dovoz, distribuce: - vína - destiláty - likéry

Prodej, e-shop: - korálky, pedig, fimo - ubrousky - korálky - bižuterní komponenty - polystyrenové výlisky - předměty k dekoraci - knoflíky - bižuterie - Yankee Candle. - chilli Kurzy: - košíkaření - korálkování.

Cukrárna. Výroba, prodej: - zákusky - cukrovinky - dorty.

Cukrárna Eiscafe Delikana. Výroba cukrářských výrobků, dortů a zmrzlin.

Pečení dortů a cukroví pro Přerov a okolí. Prodej: - marcipánové a ostatní ozdoby, designové prvky, polevy a potřeby pro cukráře a cukrářky. - potahové a modelovací hmoty. Obchodní společnosti LYONES (slevy a akce).

Distribuce: - těstoviny - rostlinné krémy, omáčky, olivové oleje - sterilizovaná zelenina.

Prodej slané a sladké pečivo. Pekárna

Prodej, rozvoz: - barelová voda, výdejníky a kojenecké vody značek Fromin a Horský pramen.

Výroba: -mražené pekařské a cukrářské polotovary: -šátečky, hřebeny, záviny, šneky, croissanty, bagety. -listové těsto.

Cateringové služby: - zajištění občerstvení, pohoštění - společenské akce - narozeninové oslavy - svatby - bankety - jubilea - recepce. Řeznictví.

Výroba, prodej: - sirupy - marmelády - med.