Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Pivovar, výroba, prodej: - pivo Pivovarský šenk: tel.: 727 875 115

Řeznictví, výroba, prodej: - maso - uzeniny

Prodej: - dárkové zboží - dárkové koše - delikatesy Pobočka: Prešovská 10 tel.: 602353351

Farma: - chov skotu plemene Galloway - pěstování obiloviny, jetelotravin, vojtěšky Bourárna masa, prodej: - hovězí a jehněčí maso

Cukrovar. Výroba, prodej: - cukr (krystalový, moučka, krupice, kostkový, hygienicky balený). Sídlo: - náměstí Svobody 12, 60200 Brno, tel: 542218533.

Firma Freshice se zabývá výrobou a prodejem zmrzlinových směsí -prodejem zmrzlinových strojů -pronájmem zmrzlinových strojů

Výroba a prodej - lahůdky - studená kuchyně - zákusky, cukrářská výroba - catering - teplá jídla.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop - rumunská vína.

E-shop s čajem - zelený čaj - černý čaj - bílý čaj.

Internetový obchod DAMEPROTEIN.CZ se zaměřuje na hubnutí, regenaraci, výkonnost, rýsování, zdraví a imunitu. Mezi našimi produkty naleznete: - sportovní výživu - doplňky stravy - fittness potraviny - zdravou výživu - fittness vybavení - sportovní oblečení.

E-shop - potraviny - nealkoholické nápoje - vína - drogerie.

Pivovarský dvůr Chýně byl uveden do provozu na podzim roku 1992. Celý objekt, byl dříve součástí hospodářských budov kláštera a sloužil k chovu dobytka . Nachází se na cyklostezce, od metra Zličín je vzdálen pouze 6 km, 3 km od dálnice D5, výborná dostupnost na letiště Václava Havla . Příjemné prostředí se stylovým nábytkem může být vhodným ...

Výroba a prodej lahůdek - chlebíčky - aspikové výrobky - obložená vejce - saláty, pomazánky, obložené mísy - bagety, máslové rolády, játrové zavářky. Prodejna Ostružnická 24, Olomouc Po-Pá 8:00-17:30 hod Tel. 602 717 854

Vinotéka, prodej, e-shop - víno, vína. Penzion - ubytování v luxusních apartmánech.

Výroba a prodej lahůdek - lahůdky - chlebíčky - obložené mísy - bagety - saláty.

Zilvar Wines poskytuje kvalitní zahraniční vína. Na webu i ve vinotéce si lze zakoupit nejlepší vína vinařství jako Monte Bernardi, Alzinger nebo Max Ferd. Richter. Jelikož vína poskytují radost a zpříjemňují všední i slavnostní chvíle, pořádáme pro vás také degustace vín, které lze realizovat v naší vinotéce nebo u vás doma či ve firmě.

Prodáváme přírodní produkty vhodné pro detoxikaci a očistu organismu. Našimi ústředními produkty je přírodní zdroj hořčíku Calm Magnesium a detoxikační kúra NEERA Detox.

Řeznictví, uzenářství, maďarské speciality Petricius Prodej: - maso, uzeniny, teplá a studená kuchyně, chlebíčky, obložené mísy - originální maďarské speciality - nakládaná zelenina, koření a pasty.

Vinotéka - prodej moravských i zahraničních sudových vín.

Pivovar - výroba piva světlý ležák, tmavý ležák, pšeničné a bylinkové pivo.

Práce: - vodoinstalace - topenářské - plynařské - rekonstrukce koupelen

Jsem nezávislý prodejce doplňků Nutrabona. Doplňky stravy Nutra Bona: - výhodné řešení pro celou vaši rodinu - pomáhají ke zlepšení imunity a při detoxikaci organismu - pomáhají působit proti civilizačním chorobám - pomáhají při hubnutí - pomáhají při bolestech kloubů.