Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Výroba, dodávka: - sterilovaná zelenina, ovoce - sirupy.

Fitness centrum v Plzni na Borech se službami osobního trenéra. Součástí služeb fitness centra je internetový obchod zabývající se prodejem sportovní výživy značky MaxxWin.

E-shop Balikvina.cz - vína z celého světa - prodej balíků 4 druhů vín.

Služby súvisiace so skrášľovaním tela Poradenská činnosť v predmetoch podnikania Organizovanie kultúrnych a spoločenských podujatí Reklamná a propagačná činnosť v rozsahu voľnej živnosti Prevádzkovanie zariadení slúžiacich na regeneráciu a rekondíciu Sprostredkovanie obchodu, služieb a výroby v rozsahu voľnej živnosti Poradenská činnosť v ...

E-shop se sportovní výživou, zdravou výživou, sportovním vybavením a sortimentem z oblasti fitness a zdravého životního stylu. Poskytneme zdarma poradenské služby v oblasti specializované výživy.

Maloobchod, prodej: - čokoláda - čokoládové pralinky.

Prodej a dovoz potraviny z Německa.

Cukrářství. Cukrářská výroba.

Prodej: - italské produkty - čokoláda - svítidla - keramika

Výroba, stáčení: - ionizovaná zásaditá pitná voda IonAqua

Velkoobchod: - tabákové výrobky, cigarety, doutníky - cukrovinky - pečivo - káva, čaj - nápoje - víno, pivo, destiláty

Pěstování a výroba produktů z rakytníku řešetlákového - rakytníkové ovocné šťávy.

Vinařství Dvůr pod starýma horama s.r.o. najdete v obci Boršice nedaleko Uherského Hradiště. Součástí areálu jsou stylové sklepní prostory s posezením. Jde o penzion s bezbariérovým přístupem, ubytování lze spojit s degustací vína. Pokud patříte k hostům, které láká vinařská turistika, zpestříme Vám pobyt v penzionu vinařským programem - ...

Velkoobchod potravin - obilí, luštěniny.

Znalecké odhady - nemovitosti. Právní servis a poradenství. Dodávka - káva. Pražení - káva. Rodinná kavárna. Komplexní geodetické práce.