Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Program It´s my life! nabízí chutná jídla, viditelné výsledky a radost z hubnutí.

Výroba, prodej: - cheesecake - cupcake Cukrárna, kavárna.

Zajištění služeb v oblasti závodního stravování. Cateringové služby. VIP catering. Organizace společenských akci.

Výroba těstovin. Vyrábíme těstoviny - domácí nudle z domácích vajec, hrubé pšeničné mouky a semolinové mouky.

Pražírna kávy Otrokovice provozuje internetový obchod s kávou, mlýnky na kávu, kávovary a příslušenstvím. Zásobujeme kavárny a restaurace i konečné spotřebitele. Eshop, prodej - čerstvě pražená káva: - káva Arabica, Robusta - směsi i jednodruhové kávy - bezkofeinová. Vybírejte různé velikosti balení kávy - 50g, 100g, 150g, 200g, 250g, 500g ...

Maloobchod, prodej: -zdravá výživa. -bylinné čaje.

Velkoobchod: -alkoholické nápoje.

Společnost STARLIFE je soukromou společností, která je producentem a výhradním prodejcem produktů špičkové kvality. Sídlo společnosti je v Hostivici. Na světový trh MLM společnost vstoupila v roce 1992. Většina produktů vychází z poznatků staré čínské a tibetské medicíny a nejnovějších poznatků lékařské vědy.

Prodej: - ekologických potravin - biopotravin - kosmetiky - léčivých bylin

Velkoobchod, e-shop: - lanýže - lanýžové produkty - sýry s lanýžem - těstoviny s lanýži

Prodej: - holandské, francouzské, italské, řecké a slovenské sýry - moravská vína - kvalitní čokoláda - čaje a káva - italská a francouzská uzenina - francouzské paštiky - italské těstoviny - kuchařské a řeznické nože značky Fr. Dick - dárkové poukazy. Připravujeme sýrové mísy pro slavnostní příležitosti a dárkové koše dle ...

Cukrářská výroba - dorty svatební, dětské a na zakázku - dezerty.

Velkoobchod, e-shop: - potraviny - těstoviny - sýry - oleje - uzeniny - rýže...a další