Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Prodej: - káva Pražírna: Zeyvalova 1117 Kostelec nad Labem

Prodejna lahvových a sudových vín, kávy, čajů.

Služby: - jídelna - výroba a rozvoz teplých a studených jídel do firem a institucí - výroba jídel pro restaurace - cateringové služby - zajištění kompletního servisu a provozování kantýn a jídelen - zajišťování veřejného závodního a školního stravování formou přímého výdeje

Cukrárna, výroba, prodej: - dorty - zákusky - zmrzlina Provozovny: OC Nový Smíchov Plzeňská 8 tel.: 773 662 466 OC Novodvorská Plaza Novodvorská 136 tel.: 608 340 020 OC Letňany Veselská 663 tel.: 221 742 400 Velehradská (výroba) Velehradská 28 tel.: 774 577 857

Prodej, e-shop: - koření - kořenky a mlýnky - oleje, omáčky. Prodejny: Brno, Pekařská 3/5 tel.: 737 985 545 Otevírací doba: Pondělí - Pátek: 9:00 - 18:00 Brno, Náměstí Svobody 10 (Alfa pasáž) tel.: 603 721 602 Otevírací doba: Pondělí - Pátek: 9:00 - 18:00

E-shop - solné a minerální tablety a dávkovače - potravinové doplňky - cyklocomputery - navigace.

Dodávka, prodej, e-shop: - bulharské mlékárenské kultury - mlékárenské technologie.

Velkoobchod, prodej: - alkoholické nápoje - nealkoholické nápoje - tabákové výrobky (cigarety, doutníky) - káva - cukrovinky.

Logistika - přeprava, rozvoz čerstvých ryb, mořských plodů a chlazených potravin.

Pekárna, výroba, rozvoz, prodej: - pečivo - vánoční cukroví.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - nealkoholické nápoje, limonády, minerální vody, džusy - alkoholické nápoje, pivo, víno - doplňkový sortiment: káva, čaj, cukrovinky, slané dobroty, tabákové výrobky. Rozvoz nápojů. K zakoupenému sudu piva - možnost zapůjčit si pípu.

Výroba, prodej, e-shop: - víno, vína Vinařství Makedonie.

Velkoobchod, prodej: -alkoholické nápoje -nealkoholické nápoje -pivo.

Cukrářská výroba PANDA: - domácí svatební cukroví - dorty - koláče - zákusky.

Prodej: - racionální výživa - bezlepkové a bio potraviny - biozelenina - biomasa - sušené ovoce - koření - čaje - byliny - biokosmetika.

E-shop: - zrnková káva - kávovary, espressa Oprava, servis, pronájem: - kávovary

Výroba a úprava kvasného lihu, konzumního lihu, lihovin a ostatních alkoholických nápojů