Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Výroba prodej: -rafinovaný cukr -kostkový cukr -cukr krystal, krupice, moučka -melasa.

Výroba, prodej: -cukru, cukrovar, rafinerie -cukr krupice, krystal, moučka, moka kostky, kostky. Pro průmysl – dodávka autocisternami, velkoobjemové balení. Pro obchodní síť: -balení 1 kg, 5 kg –tašky, 15 kg, hygienické balení 5 gr -Melasa -Řepné granule -Vápenaté kaly -Líh – jemný, technický.

Lihovar. Výroba: -lihu. Výdejní hodiny pro velkoodběratele: Po-Pá:5:00-16:00hod. Výdejní hodiny pro malodoběratele (bez i se spotřební daní - SPD) Po, St:8:30-11:00hod. Čt:8:30-11:00hod - pouze zvláštní denaturace (po telefonické dohodě)

Prodej - potravinářské zboží - smíšené zboží Obchodní činnost.

Výroba: - doplňky stravy, přírodní kosmetika - pro ženy, děti, muže, sportovce.

Dodávka, prodej, servis - suroviny a strojní zařízení pro pekárenskou a cukrárenskou výrobu - směsi na cukrářskou výrobu - směsi na pečivo - náplně - droždí.

Dovoz, prodej vín - vína portská - červená, bílá, růžová a šumivá vína. Prodejna Vinotéka Best Wines Na Mlynářce 557/2 252 19 Rudná

Maloobchod, e-shop: - alkoholické nápoje: - koňak - tequila - brandy.

Velkoobchod, prodej a rozvoz potravin - vejce - žampiony - sýry - cibule.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - masa, masa, uzeniny.

Ekologická přestupní stanice. Nabídka zeleniny a ovoce v bio kvalitě v bedýnkách.

Prodáváme víno, dárkové zboží, květiny a zahradnické potřeby.

Prodej: -slovenské sýrové speciality -máslo, žinčica, oštiepky, korbáčky, nitě, pareničky, gurmánky, bryndza.

Maloobchodní prodej smíšeného zboží.

Pekárna, výroba: - celozrnné koláče - slané koláče - bezlepkové pečivo.

Koupelnové studio. Návrhy, realizace, stavby: -koupelny. Maloobchod, prodej: -kompletní vybavení koupelen -obklady, dlažby -sanitární keramika -sprchové kouty -koupelnový nábytek a doplňky. Přeprava osob -minibus 8+1 -celá ČR+SR+Europa Slovenské sýrové speciality

Výroba a prodej: - pšeničná mouka hladká - pšeničná mouka polohrubá - pšeničná krupice tmavá - pšeničná mouka GRAHAM - pšeničná mouka chlebová - žitná mouka chlebová - žitná mouka celozrnná - pšeničné otruby - krmná mouka.

Distribuce, e-shop: - potravinový doplněk AkneB5.

Prodej: - fairtrade produkty: - káva, čaj - čokoláda.

Výroba, velkoobchod, e-shop - mražené, chlazené a čerstvé potraviny - rybí výrobky, mražená zelenina, mražená hotová jídla - mléčné výrobky - zvěřina - moučníky, knedlíky

Chocolaterie, prodej: - pralinky - čokoláda - lanýže - káva