Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Prodej: - káva, čaje - gemmoterapie - bylinné čaje - zdravá výživa - dárkové balení - přírodní kosmetika - sklo, porcelán, keramika.

Jatky Holešov. Výkup: - prasata, prasnice - dobytek. Služby: - svoz jatečných zvířat - porážka vepřového a hovězího dobytka - domácí porážka - přeprava zvířat.

Cukrárna s téměř 80 letou tradicí. Vlastní výroba zákusků, dortů, pohárů, chlebíčků, zmrzliny a vánočního cukroví.

Velkoobchod, výroba, prodej, eshop: -zdravá výživa -káva, čaje, bylinné směsi -bio a dia potraviny -doplňky stravy -kosmetika ESI? BIO - krémy, gely, mýdla, šampony, oleje, masti -ekologické čistící a prací prostředky do domácnosti -koření a byliny -ghí, bio ghí -přírodní kosmetika -kokosový olej bio.

Prodej - léčivé výrobky, potraviny zdravé výživy, bylinky, čaje, poradenství

Slovácka vinárna. Maloobchod, prodej: - víno - sudová vína

Prodej: - zemědělské produkty -potravinářské zboží.

Prodej: - sušené plody, ovoce - ořechy

- dovoz a prodej mořské soli - zprostředkovatelská činnost v oblasti strojírenství, stavebnictví, dopravy, obchodu, služeb - opravy motorových vozidel

-Velkoobchod -Maloobchod provozovaný mimo řádné provozovny -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím

Zprostředkování velkoobchodu Pronájem a správa vlastních nebo pronajatých nemovitostí Destilace, rektifikace a míchaní lihovin Ostatní poskytování úvěrů j. n. Činnosti zástupců pojišťovny a makléřů

Náš e-shop www.vk-nature.cz funguje již od r. 2009 a najdete u nás širokou nabídku výrobků. Ekologická drogerie, produkty zdravé výživy – Ajurvéda, přírodní produkty z aljašských borůvek nebo z houby Reishi, doplňky stravy, až po doplňky do domácnosti, dekorace, oblečení, magnetické šperky, nebo domácí spotřebiče. Zavedení širokého sortimentu ...

Prodej bazénové chemie chlorové i bezchlorové, bazénového příslušenství, přípravků pro úpravu vody ve vířivkách, přípravků pro úpravu vody v koupacím nebo okrasném jezírku a krmiv pro okrasné jezírkové ryby.

Dovoz vín - francouzská a italská vína - těstoviny - olivový olej.